Véletlen késtem fél órát a találkozóról. Most már nem akar velem találkozni. Helyre tudom hozni?
Van egy lány barátom,én srác vagyok és megbeszéltük hogy elutazom hozzá mert ő másik városban lakik.
Baleset miatt késett fél órát a buszom.
Mindig Facebook-on vagy Instagramon tartjuk a kapcsolatot,de a telefonszámát nem tudom (Facebook-on hívjuk egymást).
Így késett a buszom fél órát és ott várt rám,de mobil netem elfogyott időközben a számát pedig nem tudom. Mire odaértem,Óz már sehol sem volt.
Most már nem akar velem ezután találkozni.
Írtam neki hogy miért késtem de hajthatatlan.
Helyre tudom valahogy ezt hozni?
Most találkoztatok volna először? Szerintem ő vert át téged. Nem is az akinek kiadja magát, így kifejezetten jól jött hogy késtél és erre fogva kiverhette a balhét.
Így jártál jobban.
Sajnos benne van a pakliban, hogy busz/vonat tud késni és nyilván erről nem te tehetsz.
Nem is értem miért sértődött be ezen.
Idővel szerintem rájön, hogy emiatt nem érdemes besértődnie.
Már találkoztunk párszor. Wifi nem volt a közelben,de ahogy tudtam írtam neki.
El is hívtam egy következő találkozóra és írtam neki hogy emiatt nem szeretném ha megszakad a kapcsolatunk,de mondta hogy már nem szeretné.
Ja, így már érthető. Még ezek után is te pitizel neki hogy találkozzatok.
Te voltál a balekja akit talonban tart, de elvesztetted a szemében az értékedet azzal hogy lementél pincsibe, így már nem kellesz.
Aki ilyenért megsértődik, azzal ne törődj.
Figyelj, nekem olyan volt, hogy valakivel 8:30-ra beszéltünk meg egy találkozót és 9-kor ébredtem fel, úgy elaludtam véletlenül.
Neki nem volt mobilja, úgyhogy nem tudtam felhívni sem.
Este bement MSN-re, akkor bocsánatot kértem és leírtam, mi történt.
Nem sértődött meg, de azt megjegyezte, hogy ott amíg várt rosszul esett neki, hogy nem mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!