A barátnőm csak ki használ vagy tényleg a barátom?
Ebben a tanévben lettem gimis. Össze barátkoztam egy lánnyal akinek, már volt egy legjobb barátnője (ő is ugyan abba az osztályba já mint mi.) Elég sok mindent el szoktunk mondni egymásnak pl. fiúk, de mostanába úgy érzem, hogy csak zért vagok hogy kihasználjon. Azért, mert mondjuk megmondja, hogy én nem hívhatom őt fel, de ő bármikor felhívhat. Vagy ő azt , hogy ha valamit ír nekem arra én rögtön vissza írok neki vagy ő a nevemet sokszor leírjan egymásután arra utalva, hogy válaszolja.
Lehet, hogy ez csak azért van mert mindenen szorongok?
Barátság kölcsönönös egyenrangú viszony, amit ő tehet azt te is.
Ha ez neki nem tetszik akkor nem a barátod, ha az akar lenni akkor valtoztat.
Nem írtál sok dolgot, így nehéz belelátni és válaszolni. Általában a megérzések nem hiába szoktak lenni, úgyhogy talán nem véletlenül érzed ezt.
Az, hogy megmondja te mit csinálj mikor "jelentkezik", eléggé úgy tűnik hogy semmibe néz. Közben az ő viselkedése azt mutatja, hogy fordítva már nem törődik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!