Mert van az ,h szerelmes vagyok egy nobe, es leraz? Mert ilyenek a nok?
Mert ö NEM szerelmes beléd.
TE miért nem vagy olyan lánnyal, aki neked nem tetszik, vagy aki egyoldalúan szerelmes beléd?
Szóval abból, hogy az az egy lány, akinek írogatsz, leráz, te már mindjárt általánosítasz, hogy miért ilyenek a nők? :D Én meg azt kérdezném, miért ilyenek a fiúk? :P Miért ilyen általánosítóak?
Konkrétan, ennek a lánynak nyilván nem jössz be. Pech, de van ilyen, nem is ritka, hogy az ember nem jön be annak, akibe beleesett. Gondolj bele, te vajon hogyan viselkednél, ha egy olyan csaj írogatna neked meg közeledne hozzád folyton, aki neked nagyon nem jön be? Nem lenne idegesítő? Te nem próbálnád meg egy idő után lerázni? Dehogyisnem.
Mert ilyenek a nok?-Ez kérdés lenne, hogy miért ilyenek a nők, csak írástudatlan vagy még, vagy megválaszoltad a kérdésedet mert ilyenek a nők. Melyik?
A prózai válasz, hogy annak épp nem jöttél be. Gondolom neked is van olyan a környezetedben aki nem tetszik. Attól, hogy közeledne feléd ugyanúgy nem tetszene neked és a te szavaiddal élve leráznád. Azért nem akkora világattrakció, meg kegy ha bejön neked egy nő. Túl nagy az arc és ezt hiszed és őszinte döbbenet van rajtad, hogy valaki még csak nem is értékeli, hogy pillantásodra méltatod akkor soxor lesz még ilyen bukta:) Megjegyzem jól megérdemelten.
Szerintem neked még fingod sincs a szerelemről.
Másfelől meg azért, hogy később ne tedd fel azt a kérdést, hogy miért hülyítik a nők a pasikat, miközben nem is akarnak tőlük semmit.
Te inkább tanulj, ne a "nőkkel" foglalkozzál, a jelek szerint még nem vagy ahhoz elég érett.
"Mert ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem"
(KFT - Elizabet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!