Nem tudom hova tenni egy barátom viselkedését, most szerelmes belém vagy csak figyelmet akar?
Előtörténetünk röviden: mások várták, hogy együtt legyünk - nem történt meg. Neki barátnője lett - aki miatt tavaly a távoktatás alatt alig beszéltünk és eltávolodtunk. Nyáron a csajszi megcsalta - szarul érintette. Most ősszel visszamentünk a suliba - elmesélte mi történt vele. Egyik este átjött megbeszélni az elmúlt másfél évet, hogy miért nem beszéltünk, ő mit érzett, én mit gondoltam - összemelegedtünk, de nem feküdtünk le. És itt jön a lényeg:
Az utolsó szempont után még beszéltünk egy pár napig, főleg erről. Az elbeszélései alapján nekem az jött át, hogy nagyon szarul érzi magát, mert megcsalták (ezt megértem), de az is, hogy még én se akarok vele lefeküdni, míg egy "idegennel" (akivel nyáron együtt voltam) simán, még vissza is mennék ehhez az idegenhez. Csaknem kijelentette, hogy ő féltékeny a srácra, meg hogy neki konkurenciája lett ezáltal (mit gondolt, majd végig rá várok?) és ez zavarja.
Megbeszéltük, hogy azt az estét, amin átjött, nem mondjuk el senkinek se. Erre visszahallottam, ahogy azt mesélte el egy lánynak (aki szerelmes ebbe a haveromba), hogy mi egyik este együtt beszélgettünk, ölelkeztünk és ő neki jól esett, mert kell neki a testi kontakt, így tud kiteljesedni és még áradozott rólam, hogy milyen csinos vagyok, megtaláltam a stílusom és ez milyen elegáns. És ez mind a kavarásunk után volt vagy 3 héttel, nem egyből utána,tehát nem is egyből újságolta el, hanem csak most "henceg" vele.
Csaknem az jön át nekem, hogy szerelmes belém, rólam vagy rólunk beszél, de közben meg nem keres, alig beszélünk 2 hete, csak futólag reggelente. Én úgy érzem ezzel engem csak hülyére akar venni, meg persze a másik lányt is, akinek mesélt rólunk, pedig tudja, hogy bejön a csajszinak. Barátnőim szerint helyre kéne tenni, ki kéne osztani, hogy ne pofázzon annyit meg ne játszon velünk, de én úgy vagyok vele, hogy hagynám az egészet a francba, ha beszélnék is vele az csak azért lenne, hogy őszintén megbeszéljük a problémáját, de erre se hajlandó velem.
Szinte engem hoz kellemetlen helyzetbe azzal, hogy beszél rólunk, miközben senki se kérdezte. Nem tudom mi lesz, vagy lesz e egyáltalán folytatása ennek, de az biztos számotokra ez egy nagy katyvasz, csak muszáj volt kiírnom, mert már ezen kattogok, hogy most szerelmes vagy csak el akarja játszani, hogy ő itt a Casanova, hogy ő több csajt is tud szerezni magának, vagy annyira megviselte a szakítás, hogy ő sem tudja mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!