Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért Utált meg mindenki az...

Miért Utált meg mindenki az osztályomból?

Figyelt kérdés
Az egész úgy ebben a tanévben kezdődött. 9.-es lettem, új környezet stb.. Kb olyan November-Decemberben eléggé jóban lettem egy lány osztálytársammal (Csak barátilag, ő nem is igazán a fiukhoz vonzódik és én sem vagyok teljesen heteró) Először semmi érdekes nem történt. Olyan Március eleje óta mindig mikor találkozunk reggel megöleljük egymást, fogjuk (néha) egymás kezét és mellé ültem. Mióta ezek megtörténtek/megtörténnek nagyon sokan "megutáltak". És Gondolom azért mert "elvettem tőlük" őt, de naponta 40-50% van közös óránk amiben egy osztályba vagyunk. Nem értem miért ilyen furcsa néhány ember számára egy ilyen "kapcsolat"

2022. ápr. 24. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne foglalkozz velük. Hidd el hogy ők akik utálkoznak, sokkal rosszabbul érzik magukat, mint te akit nem bírnak. A gyűlölet rengeteg energiát elvesz, csúfít, butít.
2022. ápr. 24. 21:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
úgy van ahogy az első mondja. Ne foglalkoz velük
2022. ápr. 25. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!