Ha egy barátod felajánlaná, hogy begipszeli a lábadat csak úgy szórakozásból, mit mondanál?
Figyelt kérdés
Megvan minden eszköze hozzá.2022. ápr. 15. 16:45
1/9 anonim válasza:
Hogy gipszelje be a sajátját csak úgy szórakozásból!
2/9 anonim válasza:
Megkérdezném hogy mégis honnan vannak ilyen eszközei.Mert gondolom nem a sarki boltba vett ilyen dolgokat.
3/9 anonim válasza:
Értetlenül néznék rá, majd megkérném, hogy ne rajtam gyakorolgasson, ott a saját lába.
4/9 anonim válasza:
Végülis, ezzel is el lehet ütni az időt.
Belemennék,ha a sajátját is begipszelné/nétek valahogy :DDDDD
Funnak hangzik :DDDD
5/9 anonim válasza:
Na, ujabb fetises. Van erre szakosodott weboldal, forum, tessek ott recskazni a tobbi hasonszoruvel.
6/9 anonim válasza:
Ez kb. akkora baromság, mint mikor tudsz járni, mégis beleülsz egy tolószékbe.
8/9 anonim válasza:
Nem engedném, mert a gipsz alatt büdös lesz az ember lába, engem meg büdösnek csúfoltak.
9/9 anonim válasza:
Szerintem van a nyári este és az a tequila és mojito mennyiség amitől az ilyen ötletek megvalósulnak. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!