Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meghívtak egy buliba ahol...

Meghívtak egy buliba ahol senkit nem ismerek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kérdés láttán szerintem le is esett nektek, hogy nem az erősségem hirtelen 10-15 új embert megismerni és úgymond "befogadni" őket. Zárkózott típus vagyok, a közeli barátaim között hangos és vicces, viszont ha új emberek vannak pfuu.. mint aki ma született! Mit tegyek hogy majd feloldódjak? Vasárnap fogok menni. Messengeren rakott be az egyik barátom aki tartja majd a bulit, ez alapján már megnéztem hogy kik lesznek ott. Félek hogy beégek vagy nagyon idiótának fognak tartani.

2022. ápr. 14. 21:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

15 uj embert nem fogsz megismerni egy buli alatt,meg csak a nevukre se fogsz emlekezni. Altalaban ilyenkor az van, hogy max beszelgetsz 1-2-3 uj emberrel, aztan csokolom.

Nem kell felni, nem fognak megenni.

2022. ápr. 14. 21:33
 12/25 A kérdező kommentje:
Ja, de még hogy megkérdezted. Egyébként meg nem kell bizonygatnod semmit, a statisztikád mást mutat. Vagy lehet csak poénból értékelik le az emberek a válaszaid?
2022. ápr. 14. 21:36
 13/25 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes egyébként hogy a neten gond nélkül beszólogatsz az embereknek, a valóságban meg innod kell hogy meg tudj szólalni xDD
2022. ápr. 14. 21:38
 14/25 A kérdező kommentje:
Én szóltam be? Te kezdted az egészet azzal hogy egyáltalán válaszoltál erre a kérdésre, és még csak nem is segítettél. Valóságban is beszólok ha kell hidd el, könnyebben jön az aggresszivitás mint a szocializálódás. Ezért is nehezebb kedvesnek legyek majd. :D
2022. ápr. 14. 21:40
 15/25 A kérdező kommentje:
egyébként meg megnézném a pofádat 20 új ember előtt hogy mit adnál elő. Valszeg te lennél a nagy jampi, persze :D meg se mernél mukkanni
2022. ápr. 14. 21:43
 16/25 anonim ***** válasza:
64%

"könnyebben jön az aggresszivitás mint a szocializálódás."

Ezzel a mentalitással nagyon gyorsan menj el pszichológushoz!

2022. ápr. 14. 21:47
 17/25 A kérdező kommentje:
indulok
2022. ápr. 14. 21:47
 18/25 anonim ***** válasza:
64%

Figyelj kérdező, ehhez nem így kell hozzáállni. Főleg, ha ez egy házibuli ahol senkit nem ismersz. Ne várd azt, hogy te majd mind a 10-15 emberrel hirtelen jóban leszel, sőt ha nem annyira jó a szervezés és a barátod nem fog külön gondoskodni arról, hogy téged is bevonjanak beszélgetésekbe, akkor minden jogod megvan hozzá, hogy hazamenj. Amúgy is mi értelme van ennek az egésznek, ha nincs mit csinálnod és nem érzed jól magadat? Próbálj nyitni az emberek felé, beszélgetni, bemutatkozni, ha úgy látod ők is nyitottak rád.

Ha a társaság nem nyitott rád és le****nak, akkor neked offos ez a buli. Meg ha most nem is ismersz senkit sem, akkor mit pörögsz azon ki mit gondol, lehet soha az életben nem fogod őket már látni, főleg ha amúgy is zárkózott típus vagy. Meg egyébként is gondolj már bele, hogy te fordított esetben azzal lennél elfoglalva, hogy: "úúúúúúúúúú nééééééézzzzdddd az a gyerek hazameeeeent, de gááááázzz!!!!!" XD

Szerintem azért 15 ember közül nagy eséllyel lesz olyan, aki próbál azért nyitni feléd, na meg persze olyanok is lesznek, akik ignorálni fognak stb. Ez ilyen.

2022. ápr. 14. 21:55
 19/25 anonim ***** válasza:
74%
Alapból zàrkozott típus vagyok énis de a közeli barataimmal hangos és jókedvű. Úgyhogy ebben hasonlitunk. Voltam màr olyan hàzibuliban ahova a barátnőm hivott és senkit se ismertem,sőt olyamba is ahol se én de még a barátnőm se ismert senkit🤣De ne izgulj ha ez egy hazibuli senki se akar majd veled leulni es óràkar atbeszelni a vilag nagy dolgait vagy a nézeteid,szimplam bemutatkozol valtotok par szot es ennyi.Ha sokan vannak nem mind a 15 ember teged fog korbeulni es kikerdezni hatha mondasz valami cikit.Jól erezni bulizni piazni mennek oda az emberek nem teged vallatni szoval neaggodj.Es van egy jo hirrm ,mivel a baratoddal mesz mar kedvesebben fognak hozzadallni mint kvazi egy teljesen idegenhez mert tudjak hogy te a baratodnak vagy egy kedves baratja :)
2022. ápr. 14. 22:09
 20/25 A kérdező kommentje:
18. nem fogok tudni hazamenni, mert ez elég messze lesz megtartva vidéken, egy nyaralóban. De amúgy se mennék szerintem haza, annyira azért para csak nem lesz a szitu.
2022. ápr. 14. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!