Meghívtak egy buliba ahol senkit nem ismerek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kérdés láttán szerintem le is esett nektek, hogy nem az erősségem hirtelen 10-15 új embert megismerni és úgymond "befogadni" őket. Zárkózott típus vagyok, a közeli barátaim között hangos és vicces, viszont ha új emberek vannak pfuu.. mint aki ma született! Mit tegyek hogy majd feloldódjak? Vasárnap fogok menni. Messengeren rakott be az egyik barátom aki tartja majd a bulit, ez alapján már megnéztem hogy kik lesznek ott. Félek hogy beégek vagy nagyon idiótának fognak tartani.2022. ápr. 14. 21:06
1/25 anonim válasza:
Ne menj el ha ennyire zárkózott vagy
2/25 A kérdező kommentje:
Márcsak ezért is el fogok menni, mert zárkózott vagyok. Változtatni szeretnék ezen, és fogok is. Csak gondoltam volt pár ember hasonló szituban és megosztaná velem az élményeit.
2022. ápr. 14. 21:10
3/25 anonim válasza:
Igyál, az feloldja az idegeket.
Ne annyit hogy berúgj, csak annyit, hogy ne feszengj.
4/25 A kérdező kommentje:
Ott lesz alkohol bőven, csak amég odaérek szét fogom idegeskedni magamat, valahogy kéne előtte is :D
2022. ápr. 14. 21:15
5/25 anonim válasza:
Ja, kéne előtte is, ez így szokott menni, aztán ebből lesz a nincsmegállás-ivás. Valszeg még nem vagy abban a korban, hogy tudd tartani a mértéket, nem baj, majd tanulsz a hibádból. Remélhetőleg.
7/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, inkább maradjál csöndbe azzal a másfél pipáddal, nagyon hasznos válaszokat böföghetsz a gyakorikerdesek-en. Ilyeneket már ki is kéne tiltani, nem is értem.
2022. ápr. 14. 21:30
8/25 A kérdező kommentje:
5-ös, ebben igazad van, baj lenne belőle. Elég lesz ha majd ott iszunk
2022. ápr. 14. 21:30
9/25 A kérdező kommentje:
De, tanultam én már megszámlálhatatlanul a hibáimból. Pont most van az hogy tudom tartani a mértéket, csak nem gondoltam át ezt az ötletet.
2022. ápr. 14. 21:31
10/25 anonim válasza:
Engem miért kéne kitiltani? Csak megkérdeztem, hány éves vagy. Inkább a hozzád hasonló, bunkó parasztokat kéne kitiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!