Miért nincsenek barátaim?
Nos ezt te látod saját magáról. De lehet a többi ember meg teljesen máshogy lát téged, akár totál ellentétesen. Az, hogy te hogy látod magad, meg más hogy lát téged az 2 teljesen különböző dolog.
Jó tanács, hogy légy büszke az értékeidre és ezeket erősítsd. Bízz magadban! A barátság múló dolog és ne az alapján ítéld meg magad, hogy hány barátod van. Magadból meríts erőt.
"Az, hogy te hogy látod magad, meg más hogy lát téged az 2 teljesen különböző dolog."
Vagy nem.
Önismeret kérdése.
Nem tudom, miért pontozzák le azokat a hozzászólásokat, amik szerint nem biztos, hogy másik úgy látnak téged ahogy te magadat.
Nem tudhatod, másoknak mi a véleménye rólad, és nem fog tetszeni, amit hallasz, de lehet, nem is kedvelnek. Talán koravénnek gondolnak, az írásod alapján kicsit merev, vonalas vagy (lásd pl. egyetlen hosszú mondat, amit valaki itt említett), talán szorongasz is. Ezeket mind nem találják vonzónak az emberek, elhúzódnak tőle. De mondom, mivel nem ismerlek egy rövid írás alapján tudok csak levonni következtetést.
Szóval szerintem gondolkozz el ezeken, próbálj objektív véleményeket kérni másoktól ezekre. Akár vegyél fel magadról egy rövid videót és nézd vissza, kívülről milyen vagy (kommunikációs területen tanultam, a képzés alatt sokszor kaptuk feladatul ezt, mert sokat segít ránézni magadra kívülről).
Tényleg nem akarlak bántani, de lehet, van ennek oka (meg az is lehet persze, hogy nincs!). Én például elég merev vagyok, nem kedveltek gyerekként a többiek, azért jutott ez eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!