Miért hanyagol?
Van egy srác akivel jó barátok vagyunk. Én lány vagyok. Egy munkahelyen dolgoztunk, már jó pár hónapja nem. Viszont rengeteget beszéltünk, napi szinten.
De már egyre többször előfordul, hogy sokszor nem válaszol az üzeneteimre, és van mikor el sem olvassa sokáig.
Barátnője van, és nekem is van kapcsolatom, de mi nem is akarunk egymástól semmit. És barátnője akkor is volt, amikor sokat beszélgettünk.
Nem értem mi lehet a baj, mert azt mondja nagyon elfoglalt.
És nem a barátnője miatt van, mert az eddig is volt.
Régebben mindig írta ha nem tud válaszolni, mert van valami dolga, de már azt sem.
Nem értem, hogy lehet valaki ilyen? Miért nem lehet megírni bármi is van?
Ez munkahelyi baratsag volt ami kB addig tart
Nekem is volt pár emberrel akikkel nagyon jóban voltam egy munkahelyen.
Ahogy elmentünk onnan még 1 hónapig sűrű beszélgetések voltak online, de ahogy mindenki elkezdte élni tovább az életét, új meló, programok stb
Plusz ott a párkapcsolat is egyszerűen már nem jutott idő ilyen "haverságra"
Sajnos ez ilyen
Kevés munkahelyi barátság tart ki azután is, ha az egyik fél elment onnan. Ez ilyen. Én eddig szinte minden munkahelyemen jól éreztem magam, voltak "barátaim", de amikor eljöttem, max.néhány hónap múlva kifulladt az összes.
Engedd el, részéről ez ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!