Mi volt a legrosszab dolog amit egy barátoddal tettél?
Meg keféltem a csaját, akkor nem gondoltam hogy bánni fogom, aztán le ült velem beszélni tök normális volt annyit mondott "vigyázz ezzel a csajjal egy oltári nagy k..va"...azt mondtam jólvan kínomban, aztán engem is megcsalt ez a nő.
Utána mondjuk kibékültünk, köszönünk egymásnak, de régen néha el szívtam vele egy jointot vagy iszogattam stb szóval nem érte meg az a ribi az egészet.
Én elvettem és beváltottam a talált külföldi pénzét egyik haveromnak. Talált 500 azerbajzsáni vagy isten tudja milyen pénzt, nem foglalkozott vele nem is kellett neki. Én meg nagynehezen találtam egy váltót, aki vált. kb 1-2 hely volt ilyen BP-n és elvittem.
Nem volt olyan nagy összeg, de akkor is megloptam és sokáig észre se vette. Amikor észre vettem nem mondtam el. Mert úgy volt vele, h nem tudja hova rakta, de nem is igazán érdekelte.
Utána pár évvel később elmondtam neki, nem haragudott érte, csak hülyének tartott, meg örült, h legalább nem a kukába végezte.
Tényleg valami noname pár ezer forintos történet, de mély nyomott hagyott bennem.
#3 na én ugyanezt unokatesommal játszottam el..szégyenletes.😫 kibékültünk,de nem olyan a viszony mint volt. Pedig ennek már 4 éve.
A sajhoz persze már rég semmi közünk egyikünknek se...
Beteg volt a fejbőre, és 4.osztályban megbántottam hogy a haja miatt féltek tőle az előző iskolájában.
Utána el is ment. Nagyon bántott a dolog évekig, mert ő rendes volt hozzám. Amikor össze vesztünk, próbáltam visszaszólni, megvédeni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!