Van egy olyan személy lány a társaságunkban aki soha nem iszik/eszik ha velünk van társaságban. Nem alkoholra gondolok de még egy üdítőt sem, se egy ásványvizet. 5 év alatt nem láttuk enni se se inni. Ennek mi lehet az oka?
Én pl halálosan allergiás vagyok a mogyoróra és a diófélékre. Annak ellenére, hogy mindig van nálam epipen injekció, nem akarok kockáztatni egy anafilaxiás rohamot egy étteremben pl.
Ezért kizárólag otthoni környezetben, a saját magam vagy anyukám által elkészített ételt eszem, ami ellenőrzött alapanyagokból készül.
Én a munkahelyemen ugyanígy viselkedem, kivéve, hogy azéért iszok. Nekem van egy alapbetegségem, amiatt nem eszek, csak otthon, biztonságos környezetben. Lehetséges, hogy neki is van valamilyen problémája, és így "védekezik" a problémáktól. Lehet, hogy amikor nem vagytok ott a közelében, akkor vallamennyit azért eszik/iszik.
Amúgy a gondolkodásán, a mozgásán nem látszódik semmi fura az energia hiány?
Lehet olyan büdöset fingik,hogy nem bírnátok ki..
Ne piszkáljátok csak titeket próbál óvni
A másik ötlet,lehet olyan rondán és dúrván eszik,hogy az szörnyű,jobb ha ez titokban marad ne bolygasd..sztem ha elkezdi a kaját nem bír leállni és agresszív lesz hagyjátok békééén Britney-t!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!