Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mást akart vinni helyettem,arr...

Mást akart vinni helyettem,arra a helyre dolgozni amit én intéztem neki, és még ő tiltott le(?)

Figyelt kérdés

Van egy baratnom, igazabol nem volt nagy baratsag mert mar nem birtam elviselni a szemelyiseget de en hulye ezt elfelejtve talaltam egy munkat, es mondta hogy o is akar oda jonni,intezzem mar el. Nagyon jo hely, jo fizetes, nehezen lehet oda bekerulni. Elinteztem hogy jojjon o is. En vegul nem mentem mert csak masodallaskent akartam de pont ugy esett hogy dolgoztam.

Mondtam neki hogy nem hiszem hogy tudok menni de o menjen el ha akar.

Erre o azt irta szoljak ha nem akarok menni mert o akkor szol mas baratnojenek 😂😂😂

Irtam neki hogy ,hogy gondolja hogy en beszelek a fonokkel hogy jojjon oda dolgozni, erre en nem megyek es masnak akar szolni egybol hogy menjen a helyemben 😂😂

De en hulye elfelejtettem mindig hogy o ilyen naiv buta. Mint az ovodasok mindenhova a baratnoivel menne.

Nem irt vissza amugy arra amit irtam neki, es még annyit irtam sok sikert , majd szolj mar a baratnodnek hogy intezzen nekem munkat ha mar en is inteztem neki

Erre letiltott

Nagyon ideges voltam mai vilagban nagyon nehez munkat talalni, az egy jol fizeto munka volt. En segitettem neki, en vegul nem mentem es az en helyembe mast vitt oda. De szerintem nem sikerult neki.

Szerintetek ez rendben van? Vagy csak en tuloztam el? Volt olyan hogy egy evig munkanelkuli voltam, nekem sem segitettetek szamomra idegen emberek

2022. márc. 20. 21:38
 1/3 A kérdező kommentje:
Igy vissza gondolva lehet hogy csak le kellett volna szarnom, csak mar anyira idegesitettek a cselekedetei hogy ez hab volt a tortan
2022. márc. 20. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Most nem ertelek.

Van egy melod. Odaviszed az allitolagos baratnodet, aztan vegul te nem ott dolgozol. S most baj, h o hivott egy masik baratnod helyetted?

Dogoljek meg, ha ertem

2022. márc. 20. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:
88%

Ha én intéznék a barátnőmnek egy melót ahova én is mennék ,de végül nem megyek , és a barátnőm egyébként tök normális és fair módon közli ha én mégsem megyek oda vinné egy másik barátnőjét én abszolút nem haragudnek meg.

Ha én nem megyek oda mégsem, akkor miért érdekelne hogy ki megy oda dolgozni?

Én örülnék hogy a barátnőmnek van munkája a többi abszolút nem érdekelne. Örülnék hogy tudtam nekik segíteni.

Aki itt óvodásként viselkedett az te vagy.

2022. márc. 20. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!