Bécsben tudnék elég barátot találni? Vidéken (Ausztriában) nem megy igazán.
Figyelt kérdés
Stájerországi kisvárosba költöztem teljesen egyedül, és sajnos nem igazán sikerül barátokat szerezni. Osztrákokkal eleve nehéz, mert sajnos a nyelv nem megy igazán csak félig-meddig, angolul nem beszélnek olyan sokan, magyar pedig elég kevés van és ők is olyanok, hogy már megvan az ismeretségi körük, nem annyira nyitottak a barátkozásomra. Pedig semmi gond nincs velem, első ránézésre is egy normális, intelligens embernek szoktak gondolni, kedves vagyok, rendes munkám van, diplomám, nem szorulok senki segítségére hogy kihasználjam, csak társalogni szeretnék.
Arra gondoltam, hogy talán Bécsbe kellene költöznöm, mert már a nagy számok törvénye alapján is, mivel több ember él ott, nagyobb esélyem van arra, hogy találjak barátokat, társakat.
2022. márc. 19. 23:30
1/5 anonim válasza:
A metropolbsn még nagyobb a magány.
3/5 anonim válasza:
Ajánlom a Friendseek nevű barát-szabadidőpartnerkereső oldalt. Kiválaszthatod milyen tevékenységhez keresel partnert. Onnan ismertem meg egyik barátnőmet.
4/5 anonim válasza:
ki kell hogy ábrándítsalak, bécsben is németül beszél a többség :/
5/5 anonim válasza:
Tihanyban lenne érdemes barátot keresni, a bencés kolostorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!