Szerintetek kinyílvánítsam a részvétem?
Figyelt kérdés
Van egy személy akit nevezzünk Daninak. Dani sokáig barátom volt és megéltünk pár dolgot. Volt már nálunk is én is voltam náluk. Egy munkahelyen is dolgoztunk régen. Bulizni is sokat jártunk. Aztán egyszer csak megváltozott. Bekerült egy jó helyre ahol nagyon picit ismert lett. Elkezdett személyeskedni velem. Mások előtt direkt hangosan beszélt velem a buszon. Egyszer anyumnak is tett egy nagyon csúnya megjegyzést. Elkezdett mindenkiről pletykálni és kibeszélni. Ami pedig nagyon dühített hogy megtudtam hogy az exemmel is barátkozik. Sőt még együtt mennek rendezvényekre is. Az exem akkoriban nagyon gyenge pontom volt. Nagyon csúnya szakítás volt és durva dolgokat csinált. A hátam mögött csalt engem és ezek mellett kibeszélt másoknak. Szóval nem tudtam ezt sem elfogadni Danitól. Elkezdett olyan emberekkel is barátkozni akiket eddig soha nem bírtunk. Akik amúgy lenézték őt. Ezeket el mondtam neki, de azt mondta hogy nem érti mi a bajom. Ott megfogadtam hogy soha többet nem foglalkozom vele. Ennek már 3 éve. Viszont ebben a 3 évben 2-3 hónaponta mindig rám ír hogy "Mizu". Meg küld nekem zenéket. Úgy csinál mintha nem történt volna semmi. Nem veszi észre magát hogy nem válaszolok. 3 éven keresztül rám ír párszor, de nem válaszolok. Anyumtól már kérdezte párszor hogy mi a bajom és hogy miért nem írok már. Egyszer engedni akartam ebből, de mikor hallottam hogy pont mellettem beszéli ki a legjobb barátját akkor úgy éreztem hogy jól döntöttem. Viszont most történt valami. Meghalt a pápája. Én pedig ezt nagyon sajnálom. Felakartam hívni őt hogy részvétét nyilvanítsak, de úgy érzem hogy ezzel adnék neki megint egy támadó felületet és elkezdene ezek után hívni és többet írni.2022. márc. 19. 19:44
1/6 A kérdező kommentje:
Meghalt a papája*
2022. márc. 19. 19:49
2/6 anonim válasza:
Danit lekell szarni. Dani örüljön neki nemkapott egy marha nagy büdös pofont. Daninak semmi más nemjár csak egy nagy fityisz..
3/6 anonim válasza:
Szerintem azért mert Ő az évek alatt nem jó emberré vált Te még lehetsz jó ember! Ha úgyérzed, hogy részvétet nyilvánitanál tedd meg.
4/6 anonim válasza:
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Lehet csak simán részvétet nyilvánítani, nem kell újra barátnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!