Mennyi ideig lesz kínos?

dehogy mondjad... és a barátnőd sem a barátnőd igazából, nem?
Akkor tudnál róla, hogy járnak, mellesleg meg miért is nem vele bulizott az új pasija tegnap...?
Cseppet se érezd kínosan magad.

Sokáig, és nem azért, mert valakivel összejött (arról nem tudhattál). Elvileg a barátod volt, az volt a gáz hogy kikezdtél vele. Az egész kapcsolat így át fog értékelődni nála, valószínűleg elhúzza magát tőled.
Mivel nem tudtad hogy összejöttek, azzal nincs semmi dolgod.

3:lány vagyok... fiú barátomat
2:mert nem èn hívtam meg, hanem egy közös ismerős. A lány meg nem volt vele, mert más városban volt.

Néztél már kínai drámát, amiben hasonló jelenet van? Ha azt kínosnak tartod akkor megvan a válasz.
Bár én nem verném nagy dobra csak tégy úgy mintha nem tortént volna semmi és ne változtass a vele lévo kapcsolatodon, mert akkor válik a szitu nagyon kínossá. Persze ha esetleg o kjerulne késobb akkor az ellen nem sok tenni való van. Ha esetleg ilyet tapasztalnál akkor ulj le vele beszélni. A segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!