Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért bánik így velem a...

Kkuszpotyi kérdése:

Miért bánik így velem a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés
Van egy legjobb barátnőm. Lassan 4 éve legjobb barátok vagyunk, megbízunk egymásban, mindent tudunk a másikról és önmagunk vagyunk egymással. Van egy másik lány aki nagyon bekavart. Év elején ők nagyon jóban voltak, ezzel nem volt semmi bajom, csak annyi hogy kibeszéltek.( ami nagyon rosszul esett ) A legjobb barátnőm hiányzott a suliból, így megismertem a másik lányt. Rájöttünk, hogy sok közös van bennünk. Elkezdett velem jobban foglalkozni, ami a legjobb barátnőmnek nem esett annyira jól. Aztán mindig felhozta a legjobb barátnőmet, minden beszélgetésnél és lehordta mindennek. Én meg csak bólogattam, hogy igen igen, de én nem így gondoltam, csak azt mondtam amit ő hallani akar. Aztán így ment, és a legjobb barátnőm egyre inkább azt akarta hogy a másik lány elhúzzon az életünkből, és ezt mondta is. Egy idő után a lany tényleg idegesítő volt, mert mindig ott volt és nem hagyott minket. Beteg lettem és a lány meg a legjobb barátnőm együtt lógtak, aztán elmondta hogy sokkal jobban érzi magát a legjobb baratnommel mint velem. Ezzel alapból nem volt bajom, csak tudtam hogy megint jön a kibeszélősdi és hogy ki fognak zárni. Már ennél csak az volt rosszabb hogy utána engem hordott le mindennek és hogy nem is a legjobb barátnőm hazudik ( nem is hazudott, csak a lany gondolta úgy) és kavarja a szart, hanem én. Én meg így néztem hogy mivan? És itt jöttem rá hogy nem is a legjobb barátnőm kavarja a szart, nem is én, hanem ő. Amikor a egyik nincs itt akkor a másikat úgymond "manipulálja", és ezt a legjobb barátnőm is tudja, csak örül, hogy vele is foglalkozik. Arról is meggyőzte hogy menjenek együtt sportolni. Valaki tudna segíteni hogy mit csináljak?
2022. febr. 28. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Semmiség. Tavolodj el mind a kettőtől..
2022. febr. 28. 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőd egy kicsit egoista. Csak ő akar a középpontban lenni, mindenkit kisajátítani, és ha más mást is kedvel, akkor már gond van.
2022. febr. 28. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Távolodj el tőlük
2022. márc. 1. 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Felejtősek az ilyen barátnők. Lesznek jobbak.
2022. márc. 1. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!