Mennyire evidens a következő képből és a hozzá fűzött szövegemből, hogy covidos vagyok?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és beszélgetek egy csajjal neten, aztán tegnap kimentettem magam, hogy szarul vagyok, ma reggel meg csináltam egy covid tesztet és pozitív lett. Aztán meg akartam ezt írni de valahogy viccesebb formában és ezt sikerült alkotnom:
"Olyan régóta vártam, hogy végre elküldhessem ezt a mémet, de most valahogy mégse az igazi. 😃"
De a válaszából ítélve szerintem ő csak így általánosságban vette, hogy covid helyzet van.
2022. febr. 25. 13:43
11/12 anonim válasza:
Hát valahogy én se vettem volna viccesnek.
12/12 anonim válasza:
Egy fiatal fiú csöcsökről és bas*ásról üzenget egy lánynak, ebben ma már semmi meghökkentő nincs, valószínűleg észre se vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!