Mennyire evidens a következő képből és a hozzá fűzött szövegemből, hogy covidos vagyok?
Fiú vagyok és beszélgetek egy csajjal neten, aztán tegnap kimentettem magam, hogy szarul vagyok, ma reggel meg csináltam egy covid tesztet és pozitív lett. Aztán meg akartam ezt írni de valahogy viccesebb formában és ezt sikerült alkotnom:
"Olyan régóta vártam, hogy végre elküldhessem ezt a mémet, de most valahogy mégse az igazi. 😃"
De a válaszából ítélve szerintem ő csak így általánosságban vette, hogy covid helyzet van.
Egyrészt azt hiszem, ezt a meme template-et máshogy szokták használni.
Másrészt ebből szerintem semennyire nem következik, hogy te magad covidos vagy, inkább az általános helyzetre való utalásnak tűnik.
El lehetne gondolkozni, de értelmet nem hiszem, hogy fog találni.
Én pl. inkább arra gondolnék, hogy azért "nem az igazi" mert már totál nem úgy néz ki, hogy mindmeghalunk a covidtól, most inkább a háború az aktuális téma.
ma 13:53
Pokember fekszik egy korházi ágyban és van alá írva: Ha már úgyis mind megdöglünk ebbe a vírusba, megmutatod a csöcsöd?
ma 13:53
de ha szerintem ez vicces és már a háború az aktuális téma amiben meg fogunk halni akkor miért vártam rá olyan rég, hogy elküldhessem?
Azt a részét értem, hogy nem olyan evidens mintha benyögöm hogy covidos vagyok, de abból hogy előző nap kimentettem magam, hogy szarul vagyok és hogy valamire vártam, hogy elküldhessem ezt a képet csak össze lehetne már rakni hogy arra vártam, hogy aktuális legyen.
ma 14:31
A kérdés arra vonatkozott, hogy mennyire érhető az utalás amit tettem. Nem arra hogy küldünk ilyent lányoknak vagy sem, vagy hogy épp ez mennyire elegáns. Azt hadd döntsük már el mi, hogy milyen viszonyban vagyunk és hogy mi fér bele.
Szóval röviden ha a minősítgetések mellé legalább annyit beszúrnátok, hogy értenétek az utalást vagy sem akkor azt megköszönném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!