Mit tegyek, ha a barátom furry lett?
#2:
olyan ember aki arra izgul, hogy emberi tulajdonságokkal rendelkező állatokkal szexelnek, vagy ahogy ők szexelnek egymással az izgatja
Egy szubkultúra nem tudja minden alap nélkül megváltoztatni őt. Tény - amint az előttem írta egy válaszoló - hogy valaki tabuk nélkül lehet furry más furrykkel, és ez tényleg felszabadító tud lenni neki. De azt írtad, hogy kb fél éve változtatta meg az avatarját, vagyis valamennyire "új" dolog, és a furryk be tudnak szippantani, ha fogékony vagy rá. De ez azért mégsem egy módszeres agymosó szekta, szóval ne mondj le róla még.
Főleg ahogy olvasom, téged nem is az zavar, hogy furry, hanem hogy kizárólag furryként működik melletted is. Egyáltalán észreveszi magán, hogy ennyire hanyagol?
Ha tényleg inkább barátod, és nem "csak" egy haver (a kérdésedben kétszer nevezted barátodnak + #barát + #barátság, kétszer haverodnak... igen, megszámoltam), akkor érdemes lenne megmondanod neki, hogy igényt tartanál a régi énjére, meg hogy kettesben beszéljetek. Vagy ha nem nagyon akarja, akkor legalább kicsit kifejthetné, hogy mi ez a változás nála.
A helyedben nem lennék támadó, de ha nem akarna nyitni felém újra, akkor legalább elvárnám, hogy őszintén mondja el, hogy mi van vagy hogy látja meg hogy érzi most ezt az egészet.
Persze nem tudom, hogy milyen viszonyban vagytok, vagy hogy hogyan kommunikáltok, de gondolom átjön azért, hogy mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!