Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A minap egy hölgy megkérdezte...

A minap egy hölgy megkérdezte hogy megfésülhet-e? Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Az történt hogy egy református vallási csoportba járok már évek óta. Nemrég a csoportunk egy új hölgytaggal bővült. Ez a hölgy megszerezte néhány másik régebbi csoport társamtól a telefonszámom és rámírt. Először megkérdezte, hogy dauerolom-e a hajam vagy pedig természetesen göndör. Utána azt kérdezte, hogy eljöhet-e hozzám egy kávéra és konkrétan, hogy engedném-e neki, hogy kifésülje a hajam.

Ez most mit jelent?

Barátkozni akar igy? Vagy valami mást?

Mit? Egyáltalán mit és hogy lehet erre reagálni?

23 éves a lány és nem fodrász a hivatása.

Én pedig 35 éves nő vagyok.

2022. febr. 21. 21:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
19%
Négyes vagyok. Szükséges ez? Szükséges mindenbe belebeszélni hogy leszbikus így, amaz meg b*zi és miegyéb? Eléggé fárasztó... Nem ettől lesztek elfogadva... Most őszintén, üljünk már le és beszéljünk értelmesen. Elfogadást akartok, oké rendben. De vajon ez a ráerőszakolás, folyamatos önsajnáltatás segíti ezt az ügyet? Nem hiszem. Ahogy az sem, hogy mindenkiben csak a rosszat látjátok. Vannak felétek toleránsak még úgyis, hogy azok a személyek nem pártolnak egyik oldalhoz sem ebben az ügyben.
2022. febr. 22. 07:53
 12/12 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Gratulálok a teljes lepontozáshoz. Ez is csak titeket jellemez, miszerint a világ minden kincséért sem lehet közös nevezőre jutni veletek. És csodálkoztok, hogy nem fogadnak el titeket. Rajta, lehet lenullázni ezt is, mert az igazság az nagyon fáj nektek.
2022. febr. 23. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!