A minap egy hölgy megkérdezte hogy megfésülhet-e? Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Az történt hogy egy református vallási csoportba járok már évek óta. Nemrég a csoportunk egy új hölgytaggal bővült. Ez a hölgy megszerezte néhány másik régebbi csoport társamtól a telefonszámom és rámírt. Először megkérdezte, hogy dauerolom-e a hajam vagy pedig természetesen göndör. Utána azt kérdezte, hogy eljöhet-e hozzám egy kávéra és konkrétan, hogy engedném-e neki, hogy kifésülje a hajam.
Ez most mit jelent?
Barátkozni akar igy? Vagy valami mást?
Mit? Egyáltalán mit és hogy lehet erre reagálni?
23 éves a lány és nem fodrász a hivatása.
Én pedig 35 éves nő vagyok.
2022. febr. 21. 21:08
11/12 anonim válasza:
Négyes vagyok. Szükséges ez? Szükséges mindenbe belebeszélni hogy leszbikus így, amaz meg b*zi és miegyéb? Eléggé fárasztó... Nem ettől lesztek elfogadva... Most őszintén, üljünk már le és beszéljünk értelmesen. Elfogadást akartok, oké rendben. De vajon ez a ráerőszakolás, folyamatos önsajnáltatás segíti ezt az ügyet? Nem hiszem. Ahogy az sem, hogy mindenkiben csak a rosszat látjátok. Vannak felétek toleránsak még úgyis, hogy azok a személyek nem pártolnak egyik oldalhoz sem ebben az ügyben.
12/12 anonim válasza:
11-es vagyok. Gratulálok a teljes lepontozáshoz. Ez is csak titeket jellemez, miszerint a világ minden kincséért sem lehet közös nevezőre jutni veletek. És csodálkoztok, hogy nem fogadnak el titeket. Rajta, lehet lenullázni ezt is, mert az igazság az nagyon fáj nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!