A minap egy hölgy megkérdezte hogy megfésülhet-e? Ez mit jelent?
Az történt hogy egy református vallási csoportba járok már évek óta. Nemrég a csoportunk egy új hölgytaggal bővült. Ez a hölgy megszerezte néhány másik régebbi csoport társamtól a telefonszámom és rámírt. Először megkérdezte, hogy dauerolom-e a hajam vagy pedig természetesen göndör. Utána azt kérdezte, hogy eljöhet-e hozzám egy kávéra és konkrétan, hogy engedném-e neki, hogy kifésülje a hajam.
Ez most mit jelent?
Barátkozni akar igy? Vagy valami mást?
Mit? Egyáltalán mit és hogy lehet erre reagálni?
23 éves a lány és nem fodrász a hivatása.
Én pedig 35 éves nő vagyok.
Ennyiből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.
Max. annyit hogy felettébb fura ez a lány.Mert ez nem egy szokványos kérés.Önmagában az is hogy meghívatja más (egy idegen) otthonába magát egy kávéra...ez a hajfésülés meg elég morbid :)
Hogy mit lehet reagálni? Vagy belemész már csak kíváncsiságból is hogy mit szeretne,mi a célja ezzel.Vagy megpróbálod finoman elutasítani.Úgy,hogy attól még tudjatok normálisan viselkedni,barátkozni egymással csoporton belül az összejöveteleken.
Szerintem sem fésülni akar...
...hanem kefélni.
:)
Oké, hát nem elképzelhetetlen hogy a lányokat szereti és ezért a fura kérése. Nincs férjnél. Bár tudtommal volt már pasija.
Elutasították, mondtam hogy nem nagyon érek rá kávézgatni, és különben is csak hajmosás után fésülöm a hajam. Egyébként nem.
Jah, neeem. Sose vagyok teljesen egyedül itthon. Van egy kisfiam és mióta a férjemmel külön költöztem, per-pill anyáméknál vagyok. Ettől még szoktam kettesben barátnőmmel is beszélgetni, de úgy értem a ház sose üres.
Nagy dolgot nem hiszem hogy hogy bírna tenni a hölgyike. Van benne kb 60kg meg az is háj rajta.
Ettől még nem fogom meghívni kávéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!