Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barát vagy több? Hogy derítsem...

Barát vagy több? Hogy derítsem ki?

Figyelt kérdés

Van egy ember az életemben akivel nem tudok dűlőre jutni. Sok személyes dolgot megbeszéltünk már pár év alatt és néha úgy érzem vannak mondatai amik mögött több érzelem lenne mint barátság. De közben olyan óvatosan használja a szavakat hogy a következő pillanatban meg az jön le hogy csak barát.

Magammal is bajban vagyok mert alapvetően igényem van a társaságára tehát hiányzik ha nem beszélünk de ugyanakkor meg nem vagyok abban biztos hogy nekem másképp is tetszene, mint férfi. Fogalmam sincs és eléggé össze kuszálja a dolgokat és megzavar.

Erre lehetne azt mondani hogy beszélj vele de hogy? Amikor még én sem tudom hogy én mit érzek valójában? Még életemben nem jártam így.

Egyszer volt hogy hosszabb időre megszakítottam vele a kapcsolatot de valamiért mégis csak újra kerestem a társaságát. Nagyon fura.

Kötődöm hozzá de hogyan? Ilyenkor hogy lehetne kideríteni mégis mi ez az egész kettőnk között?

2022. febr. 16. 06:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

10

na azért nagy elvek ide vagy oda,ha olyan szilárd morális krédód lenne, meg sem engedted volna magadnak, h. bármit érezz.

mondom, én kiszálltam, és nem történt köztünk semmi az égvilágon, de legalább tudja hogy érzek, és én is tudom,h. neki ez hogy esett.

2022. febr. 17. 11:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Ja mert az érzéseid ki tudod kapcsolni mint egy gép. Nehogy már azért is elnézést kelljen kérnem amit érzek vagy nem érzek. Két külön dolog hogy az ember mit tesz és érez.

Mindemellett időközben lett neki párja a mi ismertségünk előbb volt..

2022. febr. 17. 11:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Mindemellett időközben lett neki párja a mi ismertségünk előbb volt."

na, itt a válasz, ebből sejtheted, nem értem, miért kérdőjeles, h. ő hogyan érez irántad?

ha szerelmes lenne titokban beléd, nem jön össze mással.

barátzónás vagy.

2022. febr. 17. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!