Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogos valakit megkérni, hogy...

Jogos valakit megkérni, hogy írjon kevesebbet?

Figyelt kérdés

Van egy barátom aki folyamatosan írogat, és kezd az agyamra menni. Megmondhatom neki finoman, hogy vegyen kicsit vissza?

Szeretem attól még csak nincs kedvem ennyit beszélni vele.

2022. febr. 15. 17:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Ma lehet mute-olni is valakit, akkor írhat neked, csak te nem kapsz róla értesítést.
2022. febr. 15. 18:06
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
De gáz, manapság már az is baj, ha az ember ismerkedni szeretne és jóba lenni a másikkal...
2022. febr. 15. 18:12
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
A mute-olás semmit nem segít a dolgon, nem tűnik fel? Csak annyit ér el vele, hogy a másiknak fogalma ne legyen, hogy mért nem válaszol, és vagy megijedjen vagy megsértődjön. Tényleg, szuper megoldás ...
2022. febr. 15. 18:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem veszi a lapot és folyton kéretlenül írogat, az már a zaklatás kategória.
2022. febr. 15. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Ezért nem vagyok már fenn Facebookon, nekem is sok volt, hogy írtak, és nem volt már türelmem az egészhez...
2022. febr. 15. 19:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a némítás, tiltás stb csak több gondhoz vezet.

Ha szereted ne csinálj vele ilyet. Ha megmondod neki, hogy mi zavar, akkor biztos megérti. Nincs ebben semmi rossz, én megérteném. A mindenféle némítás, nem válaszolás viszont megmérgezheti a kapcsolatot.

2022. febr. 16. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!