Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tudok arról hogy a barátnőm...

Tudok arról hogy a barátnőm megcsalta a párját?!

Figyelt kérdés

Huszonevesek vagyunk. Van egy baratnom, 2,5 eves kapcsolattal. Volt a kapcsolatukban egy holtpont, miszerint baratnomnek leszallt a rozsaszin kod, rajott a masik ideal nelkuli vilagara is. Mas utan is vagyakozott

Nyaron, megtetszett neki egy masik ferfi, akivel nekem azt mondta csak tetszes volt, semmi tobb (illetve a ferfi nagyon megakarta fektetni)

Egy masik baratnonktol tudtam meg hogy habar nem fekudtek le,de volt koztuk szexualitas.

Ami miatt kiirom a kerdest, mivel a baratnom parja nagyon NAGYON rendes srac, rajong a lanyert, mar ossze is koltoztek. En is kedvelem ot.

Nyilvan nem fogok beleszolni, de hogy tudjam elfelejteni hogy errol en tudok? Akarhanyszor talalkozok veluk arra gondolok hogy szegeny srac nem ezt erdemli...kb felesegul fogja venni a baratnomet, lakasuk is van es kepes lelkiismeretfurdalas nelkul vele ezt csinalni

Az elozo kapcsolataban is megcsalta a fiut, 2x is. Nem vagyunk tinik, tehat maga a kapcsolatuk az komoly

2022. febr. 5. 16:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a bő nyállal lesz.pásra gondolt.
2022. febr. 5. 18:02
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

11. 🤣

Szóval akkor az orális szex az más fokozat, mint a "lefekvés".

Áááá, nem értem én ezeket a fokozatokat, hogy manapság mi minősül "lefekvésnek". Ezek a mai fiatalok...

2022. febr. 5. 18:05
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
Én is csak megerősíteni tudom, hogy tudsz róla, igen.
2022. febr. 5. 18:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Most mit nem értetek, Clinton elnök is azt mondta, hogy a szopás az nem szex. :D :D
2022. febr. 5. 19:55
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Semmi közöd a kapcsolatukhoz, ne szólj bele. Ha nem tudsz ezzel a titokkal/ténnyel együtt élni, akkor ne barátkozz velük. Mond meg a barátnődnek, hogy szerinted undorító, amit csinál, neked ez a barátság nem ér annyit, hogy együtt kelljen élned a titkával, és lépj tovább. Amúgy se lehet komoly barátság, ha a csávót sajnálod, biztos volt oka a megcsalásnak, vagy mit jelent ez a szexualitás egymás közt.
2022. febr. 5. 20:10
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem mond el a baratnodnek h tudod es zavar. Dumald meg vele
2022. febr. 5. 21:01
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

Én is azt tanácsolom, hogy beszéld meg a csajjal. Utána pedig lehet, hogy jobb, ha nem foglalkozol vele. Most jól megvannak együtt, ne te rontsd el. Bár vicces, hogy most mindenki, mondja, hogy ne mond el, de ha férfi csalja meg a nőt akkor a kommentelők többsége azt mondja, hogy mond el. :D kabaré.

Nem csak Clinton mondta, de a bíróság kimondta, hogy az orális szex nem számít házasságtörésnek.

2022. febr. 8. 10:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2022. febr. 8. 21:21
 19/20 anonim válasza:
A hangok mit mondtak?
2022. márc. 5. 13:08
 20/20 onlyjustme válasza:
100%
Ha csak hallottad ne lépj, hisz nem tudhatod melyik barátnőd mond igazat, lehet tényleg nem volt semmi. Amennyiben biztos vagy benne, úgy ez a barátnőd megcsalta a paliját és hazudott neked is, mi a francnak védenéd? Nézzen szembe a tetteivel.
2022. máj. 11. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!