Majdnem két hét múlva már felesleges születésnap alkalmából felköszönteni?
Figyelt kérdés
Egy nagyon kedves barátomnak 10 napja volt a szülinapja.
Minden éven felköszöntöm, de idén nagyon sűrű volt az új évem, ezért elfelejtettem...
Ráírjak holnap privátban egy "utólag is boldogat", vagy inkább ne is említsem, hátha elfelejtette hogy elfelejtettem? :(
2022. jan. 26. 23:12
1/6 anonim válasza:
Nem, az már elég kínos lenne, amúgy sem nagy dolog ez a kívángatás engem kifejezetten idegesít.
2/6 anonim válasza:
hát ha barátod, akkor szólj neki
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld, de most kaptam két eltérő választ is..
2022. jan. 27. 05:41
4/6 anonim válasza:
Írd meg neki, hogy sajnálod, hogy megfeledkeztél róla, sok volt a tennivaló, boldogat, üljünk le sörözni, de izibe.
5/6 anonim válasza:
Az embernek mindig jól esik, ha gondolnak rá!
Amúgy egy férfi születéséről decemberben emlékeznek meg az egész világon pedig októberben született.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ!
Még mindig nem köszöntöttem fel, mert annyiban egyet értek az első válaszolóval, hogy tényleg kínos.
Tudom, csak egy születésnap, és szeptemberben ő sem köszöntött fel engem, de én akkor is kedves szeretnék lenni, de tényleg elbizonytalanodtam.
2022. jan. 27. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!