Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kéne tennem? Kicsit...

Mit kéne tennem? Kicsit kirekesztettnek érzem magam...

Figyelt kérdés

Sziasztok, tehát van 2 lány akivel elég jóba lettem az utóbbi időben. Ők előtte is nagyon jóban voltak, de akkor nem voltam velük túl jóban.

Tudom, hogy a hármas baratsagokban mindig van 2 lány akik jobban szeretik egymást mint a 3.-at. Ez engem kicsit zavar, és nem tudom, hogy beszéljem ezt meg velük, vagy egyáltalán mit kéne tennem.

Igazából annyira nem komoly a helyzet mint amilyeneket olvastam kb. mindenhol, de remélem tudtok segíteni :D

Felvazolom kicsit a helyzetet, hogyha az esetleg segít:

Igazából mostmár eljutottunk arra a szintre,hogyha csak mi vagyunk 3-an, akkor 'észrevegyenek'. De ha más emberek is vannak akkor hirtelen csak ők a világ közepe, értitek.

Meg egymást folyton megvárják, kb mindig együtt mennek mindenhova. ha páros feladat van tesin, mindig ők az a pár, én szerintem tényleg nem voltam meg egyikojukkel se, max ha valamelyikojuk hiányzott. Gondolom az is egyértelmű, hogyha van lehetőség, egymás mellé ülnek.

Sokszor van arra is példa, hogy valami közös dolgot az egyik csak a másiknak mondja órán (ugy, hogy nem ülnek egymás mellett ) nekem nem, pedig en is értem.(nagyon kozel ulunk egymashoz). Meg ha van vmi előadás vagy ilyesmi, ha nem figyelek, es szólok hogy én szeretnék közepén ulni akkor egyaltalan nem foglalkoznak velem, csak rohigcselnek ami neha nagyon idegesítő tud lenni. Igazából az érdeklődési körük is nagyon hasonlit tehát privatban sokkal tobb a tema mint a kozos csoportunkban gondolom.

Halaegnek olyan nincs (tudtommal) hogy kibeszeljuk egymást, meg ilyenek.

Remélem tudtok nekem segíteni, kicsit késő van, bocsi a helyesírásért :)

Ja és lehetőleg értelmes valaszokat várok

Előre is köszi :D

2022. jan. 26. 22:04
 1/8 A kérdező kommentje:

Látom, hogy nem értelmes az egyik mondat. Itr a rendes:

"Meg ha van valamilyen előadás es nem figyelek, es nem szolok, hogy en szeretnek ulni közepen, akkor egyaltalan nem foglalkoznak velem... Stbstb"

2022. jan. 26. 22:09
 2/8 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező,

Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel, mert megalázó tud lenni.

Szerintem próbáld meg elfogadni hogy ők ketten közelebb állnak egymáshoz mint ti egymáshoz, ez szerintem teljesen természetes, ha ezt elfogadod akkor téged se fog idegesíteni ha esetleg nem úgy állnak hozzad ahogy te szeretnéd. A másik meg lehet nyitnod kellene mások felé, hogy te is megtalálod azt a társat az iskolában akivel közösen tesztek bele a barátságba és nem csak immel ámmal.

Ha kellemetlen neked ez a helyzet változtass. Remelem tudtam segíteni :)

2022. jan. 26. 22:12
 3/8 anonim válasza:
20%

Néha jobb is a lazább, mint a túl fojtogató barátság.

Ismerkedjél másokkal is, szerelemre is legyél nyitott, a farsang pont ennek az időszaka hagyományosan.

2022. jan. 26. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Keress a bandába egy 4. csajt magadnak
2022. jan. 27. 08:21
 5/8 anonim válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, én elengedtem a 2 csajszit és nyitok mások felé :)

És tényleg nem működnek a hármas barátságok, szóval most lehetőleg ne 2 ember mellé csapódj, hanem legalább 3

2022. jan. 28. 18:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat nagyon :)

Kedves 4es! Igen, erre én is gondoltam már sőt, van egy lány, aki kezd jóban lenni velük de ő nagyon "érdekes" személyiség :'D. Van egy oldala amit nagggyon durván nem bírok, de kezdem megtanulni ignorálni, amikor ilyen. Viszont van amikor iszonyú jókat tudunk beszélgetni... Tehát nem hinném, hogy 4en tudnánk"működni" együtt, ha értitek, mire gondolok. Van még egy lány, aki szintén nem igazán találta meg a helyét az osztályban, néha vele szoktam beszélgetni, de sajnos vele se tudok annyira jókat beszélgetni, hiszen mind2en teljesen más állásponton vagyunk . Van egy harmadik lány, akivel még sokat szoktam beszélgetni, de ő is egy másik hármas barátságban van, ahol (elég egyértelmű) szintén ő a harmadik kerék, de nagyon teper, hogy sikerüljön bennmaradnia a társaságban...

Még azt szeretném, kérdezni hogy esetleg valahogyan meg tudom e beszélni ezt a baratnoimmel? Mármint most úgymond mintha kezdenék én lenni a központban, de remélem értitek:D.meeeg ha esetleg mégis kilépnék ebből, vagy tágabbra venném ezt a barátságot, azt hogyan mondjam el nekik?

2022. febr. 1. 19:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves 5ös! Sajnos belaggolt az oldal, így nem igazán láttam, higy mit írtam, úgyhogy inkább írok egy másik kommentet :)

Próbáltam már nyitni mások felé, sőt, elég sokszor számba veszem, kik "jöhetnek" szóba, kikkel baratkoznek szívesen. Egy hatosztályos gimnáziumba járok, és ez a 2. Évem. Tavaly egy elég szörnyű évem volt, ahol lehet, sikerült meg nem kedveltetni magamat a többiekkel, ha ez értelmes. Azóta már megvaltoztam, de kialakultak a klikkek, amik ráadásul elég zártak. Tehát tavaly óta nem igazán változtak ezek a társaságok, és nem nagyon lehet oda bekerülni, meg általában ha van is olyan klikk, csak 1-2 emberrel szwretek beszélgetni abból a társaságból, s velük se mindig. Ismerem őket, pont annyira, hogy tudjam, nem igazán tudnánk összehangolódni.

Ilyenkor mi a teendő?

2022. febr. 1. 19:56
 8/8 anonim válasza:

Én olyanok mellé csapódtam, akik alapból nagyon visszahúzódóak voltak. Nekem is megvolt a "nevem" rossz értelemben, mert nem kedvelt az osztályom. Ők ketten "befogadtak" úgymond, és azóta is barátnők vagyunk (már 3 éve :))

Próbálj meg évfolyamtársat, másik csoportból társat keresni, aki esetleg félénkebb, vagy csapódj az egyik olyan klikkhez, ami szimpatikusabb számodra. Biztos lesz legalább 1 ember, aki érdeklődik majd irántad és nem bunkó paraszt. Ez gimiben volt, most egyetemista vagyok, de nem adom fel, bátorságot kell venni és hátha sikerrel járok, fel a fejjel!):)

2022. febr. 1. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!