Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kellene ismerkedni?

Hogy kellene ismerkedni?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy nincsenek barátaim, ismerőseim, csak otthon vagyok mindig, szüleimmel élek de velük se vagyok jóba. 24 éves fiúként unom az életet, 8 általánosom van és nem tudok miről beszélgetni. Raktárosi állást keresek, csak ebben van tapasztalatom.
2022. jan. 24. 12:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Oke, es akkor mi a terved, hogy szeretnel ezen valtoztatni?
2022. jan. 24. 13:39
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem, nem gondolom hogy egyedül vagyok.

Nincs tervem. Ezért tettem fel a kérdést itt. Nem azért írtam ki, hogy közöljem a gyk-val mi a tervem hanem azèrt, hogy segítsen valaki valamit.

2022. jan. 24. 13:45
 13/17 anonim ***** válasza:

12: de konkrétan milyen segítségre gondolsz?

Úgy, hogy valaki itt gyorsan felajánljon neked egy olyan állást, ahol nem néznek le téged? VAgy hogyan?

2022. jan. 24. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Oke, kaptal itt mar par jo tanacsot az elozo oldalon, eddig ugy erzem mindet leszoltad, de hadd osszegezzem:

1. Sportolj

2. Onkenteskedj

3. Tanulj

4. Keress fel egy pszihologust/orvost

2022. jan. 24. 13:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Reménytelen sajnos.
2022. jan. 24. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Katonaság nem érdekel?
2022. jan. 24. 15:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak úgy fogsz tudni ismerkedni ha van valami közös témátok, azonos értékrend vagy valami ami összeköt titeket. Először is meg kell találnod ezt a dolgot ami révén össze tudsz kapcsolódni más emberekkel.
2022. jan. 25. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!