Hogy kellene ismerkedni?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy nincsenek barátaim, ismerőseim, csak otthon vagyok mindig, szüleimmel élek de velük se vagyok jóba. 24 éves fiúként unom az életet, 8 általánosom van és nem tudok miről beszélgetni. Raktárosi állást keresek, csak ebben van tapasztalatom.2022. jan. 24. 12:08
11/17 anonim válasza:
Oke, es akkor mi a terved, hogy szeretnel ezen valtoztatni?
12/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem gondolom hogy egyedül vagyok.
Nincs tervem. Ezért tettem fel a kérdést itt. Nem azért írtam ki, hogy közöljem a gyk-val mi a tervem hanem azèrt, hogy segítsen valaki valamit.
2022. jan. 24. 13:45
13/17 anonim válasza:
12: de konkrétan milyen segítségre gondolsz?
Úgy, hogy valaki itt gyorsan felajánljon neked egy olyan állást, ahol nem néznek le téged? VAgy hogyan?
14/17 anonim válasza:
Oke, kaptal itt mar par jo tanacsot az elozo oldalon, eddig ugy erzem mindet leszoltad, de hadd osszegezzem:
1. Sportolj
2. Onkenteskedj
3. Tanulj
4. Keress fel egy pszihologust/orvost
17/17 anonim válasza:
Csak úgy fogsz tudni ismerkedni ha van valami közös témátok, azonos értékrend vagy valami ami összeköt titeket. Először is meg kell találnod ezt a dolgot ami révén össze tudsz kapcsolódni más emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!