Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van otletetek milyen munkahely...

Van otletetek milyen munkahely/munkahelyek vannak ahol van lehetoseg ismerkedni nokkel/lanyokkal?

Figyelt kérdés
Eddig olyan helyen dolgoztam ahol csak ferfiak voltak(epitoipar) de meguntam hogy mindennap hulla faradtan hazaertem es nokkel kb sose talalkoztam ezert otthagytam es most szeretnek olyan helyre menni dolgozni ahol erre van lehetosegem es persze dolgozni szeretnek elsosorban, de ez nagyon fontos lenne mivel bulizni nem jarok, de nem akarnam egyedul leelni az eletem.
2021. júl. 12. 13:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne a munkahelyen akarj csajozni. Menj szórakozóhelyekre, vagy regisztrálj társkeresőre...
2021. júl. 12. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Egészségügy.

Közoktatás.

Hivatalok.

Bolti kiskereskedelem (főként élelmiszer és ruházat).

2021. júl. 12. 13:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

El tudom képzelni, ahogy a Kérdező elmegy egy interjúra és megkérdezi, hogy "...ugye itt dolgoznak nőnemű egyedek is?" :DDD

Viccet félretéve, a szolgáltatóipar, vendéglátás, kereskedelem, egészségügy, oktatás, tipikusan ilyen helyek.

P.S.: mit meg nem adnék egy olyan munkahelyért, ahol pasikkal vagyok körbevéve :(

30/N

2021. júl. 12. 13:47
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Mi van ha összejössz egy kollégával aztán megromlik a kapcsolat? Nem csak a magánéleted fogja bánni de a munkahelyi légkör is. Gondolkozz.
2021. júl. 12. 13:47
 5/11 A kérdező kommentje:

4es:Miert kellene mindig a legrosszabb vegkimenetelre gondolnom?

3as: az epitoipar ilyen, volt ott egy nő kb 2 honapig, mindenki neki udvarolt es kb ott dontottem el hogy en nem akarok csak ferfiak kozott maradni. Raadasul mindenki segitett neki kb semmit nem kellett csinalnia :D

2021. júl. 12. 13:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, mondok egy tuti állást!

Óvodai karbantartó!

Az óvónők, dadusok stb. gyakorlatilag egytől egyig nők.

Viszont az óvodához normális esetben tartozik egy parkosított játszótér is, amit rendben kell tartani. Nyírni és locsolni a füvet, vágni a sövényt, felásni a homokozót, az elromlott kerti játékokat megszerelni, vagy leszerelni és elvitetni kijavíttatni stb.

Oda természetesen férfit vesznek föl. Vagyis adott a felállás: egyetlen férfi és 5-10-20 nő. És időnként van fluktuáció is, vagy gyesre megy valaki és ideiglenesen kell a helyére másik. Szóval van lehetőség válogatni. :-) Ráadásul nem is olyan, mint egy termelőüzem: van holtidő is, amikor lehet munkatársakkal beszélgetni (amikor pl. a gyerekek vidáman eljátszogatnak magukban kint).

2021. júl. 12. 14:01
 7/11 anonim ***** válasza:

A fiam és a menyem is egy azon munkahelyen ismerkedtek meg. Összeházasodtak és most várják az első babájukat.

Kollégáim között is volt ilyen. Volt, aki kétszer is onnan szerzett kapcsolatot. Volt más is akinek kapcsolata lett, azokat viszont kirúgta a főnök. Furcsa volt látni, hogy több ember családi kapcsolata tönkrement egy újért. Nehéz volt távol maradni, nem ítélkezni és nem belepofázni mások életébe.

2021. júl. 12. 14:10
 8/11 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, mérnök vagyok, kezdünk elnőiesedni sajnos. :(
2021. júl. 12. 15:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Munkahely nem ismerkedésre van, sőt nagyon rosszul sülhet el.

Amúgy a gyárakban megy a kavarás ezerrel.

2021. júl. 13. 23:05
 10/11 anonim ***** válasza:

A kávézók an nagyon sok lány dolgozik.

Szerintem ott kéne próbálkozni, vagy más szolgáltatóhelyeken.

2021. júl. 25. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!