Várjam, hogy ő keressen, vagy írjak neki én?
A barátnőm anyja megtudta, hogy a barátnőm a biztatásomra és a falazásommal csalta a férjét 1,5 évig. Az anyja valahonnan megtudta és hiába tagadta a bnőm, valahogy kibukott, hogy hazudott végig nekik is. Ismerem a szüleit, tudtam, hogy a megcsaláson is kibukna az anyja, meg a hazudozáson is, de azt gondoltuk, hogy nem fog lebukni. A férjét mindig is utáltam, megérdemelte a megcsalást.
Hívtam a bnőm, hogy jöjjön el hozzám egy hétvégére, kibeszéljük a dolgokat, de azt mondta, nem tud jönni, sok a dolga a melóhelyen és nem akar ezekről a dolgokról beszélni.
Azelőtt minden nap hívott és mindent részletesen elmesélt, most meg nem jön el, hogy kibeszéljük a dolgokat.
Én nem tudok menni hozzá, mert a szüleivel lakik és gondolom az anyja nem fogadna szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!