Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek érthető ha emiatt...

Szerintetek érthető ha emiatt kezd csökkeni az érdeklődésem a haverom irányába?

Figyelt kérdés

Más városban élünk és pár havonta szoktunk találkozni emiatt.

Sokszor azt csinálja hogy elolvassa az üzenetem egyből,aztán egy hónappal később válaszol.

Általában érdeklődöm felőle vagy mondok neki programot ha legközelebb talizunk akkor mit lenne jó csinálni.

Egy hónappal későbbi válaszok miatt azonban úgy érzem hogy nagy ívben tesz rám

2022. jan. 22. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy ilyen haverom...annyira nem érdekel az egész, van másik haverom is akivel eltudok beszélgetni ha arról van szó.

Szóval persze csökken az ember érdeklődése ilyenkor szerintem..

2022. jan. 22. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Érthető és normális. Ez egy ilyen kapcsolat, nem akarja ő se gyakrabban, lehet a távolság miatt is.

Valószínűleg az lenne a legjobb, ha a közeledben találnál olyan embereket vagy társaságot, akikkel gyakrabban tudsz találkozni.

2022. jan. 22. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

- Hello

- hello

... egy hónap múlva:

- bocs, börtönben voltam

2022. jan. 22. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Vannak barátaim, akikkel évente 2-3 alkalommal találkozunk, mindig van mitről beszélgetnünk.
2022. febr. 24. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!