Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Azt olvastam, hogy a kommuniká...

Azt olvastam, hogy a kommunikáció közben tartsunk szünetet, ami ugye a karizmatikus emberre utal. Miért érdemes szünetet tartani?

Figyelt kérdés

2022. jan. 12. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A karizmatikus teljesen mást jelent. Nem arra mondjuk, aki szüntetet tart beszéd közben. 😉
2022. jan. 12. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Ha nem beszédet mondasz egy tüntetésen, hanem az ismerőseiddel beszélgetsz, simán lehet, hogy amikor szünetet tartasz, akkor egy másik ember elkezd beszélni, és onnantól vissza se tudod venni a szót.

2022. jan. 12. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Stabilitást sugall, ha mersz szünetet tartani. Aki nem tart szünetet, olyan, mintha kapkodna vagy tartana attól, hogy a szavába vágnak
2022. jan. 12. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
mert,ha szépen,tagoltan beszél, az lehet,hogy megnyerő; de én nem értek a retorikához. többiek gondolom lehet, hogy még jókat írtak előttem.
2022. jan. 12. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:
*nem feszült, nem siet, teljesen nyugodt; nem rohan hadarva, bizalmat is kelthet, meg nyugalmat, akár biztonságérzetet, hogyha pl egy csapatnak a vezetője, hogy erős a vezető; meg ilyesmik jutottak még eszembe. hátha jók még, elözö vok.
2022. jan. 12. 23:37
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Na, ez az, ami a ma emberéből hiányzik. Megfigyeltétek már, hogy a TV-ben is mindenki hadar? Kereskedelmi adóknál már műsorvezetőnek is csak olyat alkalmaznak.
2022. jan. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!