Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyenkor mit tegyek?

Ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most kerültem új suliba, és a gólyatáborban azonnal lettek is barátaim.

Elvoltam velük egészen november végéig. Akkor észrevettem, hogy engem, és a baráti társaságomban egy másik lányt is, ignorálnak.

Következőnek meg nem hívtak el egy buliba, pedig 14 másik embert sikerült, akikkel még csak jóban sem voltak annyira mint azzal a másik lánnyal, és velem.

Ez után már nem igazán lógtam velük, sem én sem a másik lány.

Aztán volt osztály karácsony, mindenki kihúzott egy nevet, és azt a személyt kellett megajándékoznia.

Engem az egyik lány húzott a volt baráti társaságomból.

Így történt, hogy amíg mindenki más tök jó ajándékokat kapott, én mit kaptam? Egy márciusban lejárt csokit...

Nagyon szarul esett.

Aznap este írtam a lánynak, akitől az ajándékot kaptam. Viccesen megírtam neki, valahogy így fogalmazva: ez a csoki a múltból jött

Mondta hogy hoz egy másikat, ne haragudjak. Oké. Ez volt 3 (lassan 4 hete) és még mindig nem hozott újat.

Aztan a régi barátaimmal full random elkezdik írogatni az online osztály csoportunkba hogy gyerekes vagyok, és egy pics@.

Én meg így nézek, hogy mégis mi van???

Én azóta nem is beszéltem velük nagyon, hogy kiközösítettek.

Mostmár azt kezdem észrevenni, hogy el kezdtek rólam terjeszteni mindenfélét. Elhodrtak mindennek IS ami rám nem igaz..

Mit tegyek? Ignoráljam őket?

Mondjam el mindenkinek a csokis sztorit, amiről szinte 100% hogy nem tud senki, és akkor midenki meg tudná hogy milyen roh@dékok is?

Visszavágjak valamivel?

Veletek megesett már ilyen szituáció?

Mit tettetek?

2022. jan. 11. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

Komolyan szeretem olvasni az ilyen tini problémákat, fiatalabbnak érzem magam miatta :d

Ne reagáld túl a barátok jönnek-mennek, van olyan haverom is akivel 10 éve beszéltem aztán most lettünk jóba.

2022. jan. 11. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vágj vissza, nem ér annyit. Ezek az emberek pár év múlva amúgy is eltűnnek az életedből, szóval nem kell túl sokáig tűrni őket. Ha visszavágsz, lehet te jössz ki belőle szarul. Csak hagyd őket. Ha nekik ennyire ingerszegény fos életük van hogy nincs jobb dolguk mint veled foglalkozni, akkor az már az ő gondjuk. Neked pedig kitartást!
2022. jan. 11. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 🙂
2022. jan. 11. 17:55
 4/4 Laylah ***** válasza:
Legalább van közös témátok a másik lánnyal. :)
2022. jan. 24. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!