Szerintetek mi van köztünk, hogy neveznéd?
Figyelt kérdés
Mentünk wellness hétvégére a barátokkal. Rácsap a seggemre, egy szobában voltunk, egymás előtt flangáltunk egy szál micsodában. Este közös tévé, de semmi szex vagy hasonló. Barátok vagyunk már egy éve. Nő vagyok.2022. jan. 8. 08:45
1/13 anonim válasza:
Hat szeretned hogy legyen t9bb, mint baratsag? Ha igen szerintem ne felj kezdemenyezni...
3/13 anonim válasza:
Barátok előtt, nem csinál ilyet az ember.
4/13 anonim válasza:
Pasi vagyok, vannak barátnőim, nem flangálunk egymás előtt egy szál micsodában (strand nem számít) és még egyiknek se csaptam a fenekére. Nekem ez kicsit túl bizalmas a barátsághoz képest, lehet kissé régimódi vagyok.
5/13 A kérdező kommentje:
23 én, a pasi 28. Annak aki kérdezte
2022. jan. 8. 09:18
7/13 anonim válasza:
Ez inkább tűnik egy kötöttségektől mentes szexkapcsolat előszobájának.
8/13 A kérdező kommentje:
Nem. Tudja, hogy én csak komoly kapcsolatokra vagyok nyitot.
2022. jan. 8. 09:20
9/13 anonim válasza:
Ezek csak szavak..
Komoly kapcsolatot szeretnék. Van egy haverom, akivel szoktunk meztelenül mászkálni egymás előtt...
Érzek némi ellentmondást.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem meztelenül! Bugyi és póló volt rajtam. Rajta meg boxeralsó. De nem egésznap csak amikor mentünk valahova haverokkal és öltöztünk.
Eger-Pécs ahol lakunk, elég kötött helyszín, egyikünknek sem lenne jó elköltözni, talán emiatt nem lépünk szintet.
2022. jan. 8. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!