Honnan tudhatom, ha túl nyomulósan barátkozok?
Egyik kollegám még nem is ismert (1x-2x) beszéltünk és már akkor olyan kedves volt velem, mint a barátaim se. Segíteni akart mindenben, beszélgetett velem, keresett sok aprósággal, amivel mások nem szoktak. Megörültem ennek és elkezdtem én is úgy kezelni mint egy barátot, kerestem a társaságát. Egy idő után viszont mintha ő visszavett volna. Mostmeg már úgy érzem, hogy kezd egyoldalúvá válni a részemről. Nem tudom, hogy csak szimplán ilyen kedves mindenkivel, vagy csak most épp sok a munkája.
Kicsit rosszul esik, mert beleéltem magam, hogy jóban leszünk akár munkán kívül is. Megkérdezni nem akarom, hogy miért van ez, mert nem akarom hogy számonkérésnek vegye.
De hogyan tudnám kideríteni, hogy hogyan is állunk? Van erre valami jó módszeretek?
Köszi a választ.
Szerintem is a várás a legjobb megoldás, csak hát nekem kicsit idegörlő, hogy nem tudom hogyan lát engem.
Közben azt is tudom, hogy én kb egyből megbízok valakiben, vagy soha. Nincs köztes állapot. Ebben szerencsére még nem is kellett csalódni. De ez azzal is jár, hogy nekem nem okoz gondot már a legelején megynyílni, tabuk nélkül beszélni. Másoknak tudom hogy ehhez idő kell. És attól tartok ijesztő lehet a nyitottságom. Nyomasztó lehet neki is ha kb legjobb barátomként kezelem, amíg ő még az ismerkedési szakaszban van. Erre van valami jó tanácsod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!