Srácok, volt már olyan hogy az egyik haverotok bevallotta, hogy meleg?
Figyelt kérdés
Hogyan reagáltatok? És hogyan befolyásolta ez a továbbiakban a barátságotokat?2021. dec. 28. 21:18
1/10 anonim válasza:
Nem volt még ilyesmi.
Egyáltalán nem befolyásolná a barátságunkat. Az a lényeg hogy boldog legyen.
2/10 anonim válasza:
Nem bevallotta, egyszerűen csak rákérdezett: Te mikor verted ki utoljára? Mondom neki: He?
Aztán ő elvörösödve "De hát a haverok ilyenekről szoktak beszélgetni, ez nem buz¡s"
14 évesek voltunk, én rákérdeztem simán "Buz¡vagy vagy mivan? Ő meg ült tovább csendben. Mondtam" Nem is tagadod" erre rávágta hogy "Háát"
Másnapra már el is felejtettem, utánna is mint előtte, évekeig haverok voltunk.🤷♂️
Számomra ennyiből nem teljesen világos, de valószínűleg legalább bi.
3/10 anonim válasza:
Volt. Találkozni akart a parkban, mondta szívjunk el egy kő kemény jointot elég kattos voltam akkoriban szal mondom ok. Már elég készek vagyunk, azt elmondta hogy miért is hívott , hogy meleg és hogy szeretne tőlem valamit. Mondom neki tesóm ne legyél már ilyen buzeráns, ne viccelődj ilyenekkel. De erőszakos volt és elővette nekem a farkát. Akkor felálltam és vertem neki egy pofont, nekem akart jönni , ütött, elhajoltam azt vertem neki egyet, majd elszaladt haza azt letiltott mindenhonnan
4/10 anonim válasza:
Ilyen még nem. De olyan már igen, hogy annyit ivott az egyik ismerősöm, hogy végig próbálkozott mindenkinél a baráti társaságomban. Mi se tudtuk, hogy mi van vele, ő se tudta, hogy mi van vele, aztán szégyenében lelépett.
6/10 anonim válasza:
Volt pár ember, aki bevallotta, másoknál az elejétől teljesen nyílt lapokkal erről volt szó, volt akivel nagyjából másodjára már úgy találkoztam, hogy a párja is vele volt. Olyan közegben mozgok jellemzően, ahol ez nem különösebben kérdés, lényeg, hogy mindenki normálisan és boldogan tudja élni az életét.
7/10 anonim válasza:
ameddig az illető nem érez irántad többet barátságnál, nincs semmi. viszont ha igen, akkor ő szenved
9/10 anonim válasza:
Volt. De ő az a normális meleg. Nem nyomult meg semmi, nem is ismerkedős típus, csak emondta, mert megbízott bennem. Nem változott semmi, engem nem igazán foglalkoztat, amúgy sem csajozásról szoktunk beszélni.
10/10 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátnőm ha jól emlékszem 7.-ben mondta el hogy BI. Annyi változott azóta, hogy mostmár Pan. A mai napig legjobb barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!