Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátomnak, a haverja tönkre...

Barátomnak, a haverja tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát ez az egész kb 4 hónapja kezdődött amikor jóba lett vele, azóta eléggé megváltozott de ő ezt nem veszi észre. Többször berúgott hétköznap ennek a fiúnak a befolyására, és emelett én sem kapom meg a megfelelő törődést. Régóta együtt vagyunk már de sokszor azt érzem hogy már nem szeret úgy mint régen, nem tudom pontosan megfogalmazni de olyan mintha elhidegült volna tőlem. De ha akarok erről beszélni vele csak annyit mond hogy szeret, és nem akar elveszteni. Már nagyon régen nem voltunk teljesen kettesben mivel ez a fiú mindig itt van. Többször akartam már szünetet mert sokszor éreztem azt hogy összeroppanok abba hogy én csak egy opció vagyok és a barátai fontosabbak nálam. Hétvégén szoktunk együtt lenni, de amikor eljövök egyből megy hozza a fiú és nem ír, nem keres csak akkor ha en rairok, mindig talál valami fontos dolgot ami miatt nem tudja felvenni a telefont visszahívni pedig elfelejt. Fáj ez nekem, anyukámmal szoktam erről beszélni de ő meg nem akar beleszólni a mi életünkbe. Régebben sok szeretet kaptam tőle, ma mar az sem érdekli ha mellette sírok. ( rengeteg példa volt ra) annyiszor csalódtam mar férfiban hogy nem akarom elhinni hogy vele is “elszarodott” minden. Hiányzik a régi éne, és az akibe beleszerettem.

2021. dec. 24. 23:15
1 2 3
 21/21 Cubina ***** válasza:

Nem tudom hány évesek vagytok, az írásodból nem igazán derül ki. Bár nem is igazán számít, ha egy kapcsolat több bánatot okoz, mint örömet, akkor annak véget kell vetni. Nem szabad visszanézni, hogy valamikor jó volt, mert az csak VOLT, már nincs. Én az alábbit csináltam, amikor nem volt erőm szakítani, holott tudtam hogy úgy rossz minden, ahogy van.

Írtam egy (őszinte, elfogulatlan) listát, bal oldalra a pozitív dolgokat írtam, jobb oldalra a negatívakat. Úgy gondoltam, hogy ez a lista segít majd abban, hogy maradjak, vagy menjek.

A pozitív dolgokhoz azokat írtam, ami épp abban az időszakban pozitív volt, nem pedig azt, ami régen jó volt, de már nincs. A negatívhoz is ugyanúgy az éppen aktuális negatív dolgokat. Amikor kész lett a lista, olyan volt, mintha levettem volna egy szemvédőt. A pozitív oszlopban egy dolog voltí írva. A negatív oszlop tele volt.

Így jöttem rá, hogy nincs értelme olyan kapcsolatban maradni, ahol szinte semmi pozitívum nincs. Így már a felejtés is könnyű volt, nem is szenvedtem.

Javaslom, hogy írd meg te is ezt a listát, de elfogulatlanul, mintha kívülről látnád a kapcsolatot. Ha a te listádban is több a negatív, szakíts, mert így már menni fog. Aztán teljesen ignoráld az embert. Írj neki egy "szakító levelet". Utána csináld azt, amit ő veled. NE vedd fel neki a telefont, ne válaszolj az üzeneteire, szűnj meg létezni a számára, akkor is ha nehéz.

Csináld ezt két-három hónapig, és ha a srác tényleg szeret, akkor vissza fogja magát könyörögni. Csak akkor fogja megtudni, hogy mit érez irántad, ha már nem vagy neki. A ragadós barátját is le fogja sz@rni, ha rájön mennyire fontos vagy neki.

Hacsak nem lett menet közben melegecske, akkor téged fog választani az irritáló haver helyett.

Ha pedig nem jelentkezik, akkor jobb is, hogy szakítottál vele, és akkor az már végleges, léphetsz tovább. Fiatal vagy még, előtted az élet, nem szabad elpocsékolni az éveket egy rossz kapcsolatra. És ne feledd, a férfiak vadászok, az a "zsákmány" kell nekik, amit nehéz megszerezni. Legyél hát nehezen megszerezhető, játszd a hűvöset, érzelmetlent, tapasztalatból mondom, hogy működik. :)

Sok szerencsét és boldog új évet!

2022. jan. 1. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!