Barátomnak, a haverja tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát ez az egész kb 4 hónapja kezdődött amikor jóba lett vele, azóta eléggé megváltozott de ő ezt nem veszi észre. Többször berúgott hétköznap ennek a fiúnak a befolyására, és emelett én sem kapom meg a megfelelő törődést. Régóta együtt vagyunk már de sokszor azt érzem hogy már nem szeret úgy mint régen, nem tudom pontosan megfogalmazni de olyan mintha elhidegült volna tőlem. De ha akarok erről beszélni vele csak annyit mond hogy szeret, és nem akar elveszteni. Már nagyon régen nem voltunk teljesen kettesben mivel ez a fiú mindig itt van. Többször akartam már szünetet mert sokszor éreztem azt hogy összeroppanok abba hogy én csak egy opció vagyok és a barátai fontosabbak nálam. Hétvégén szoktunk együtt lenni, de amikor eljövök egyből megy hozza a fiú és nem ír, nem keres csak akkor ha en rairok, mindig talál valami fontos dolgot ami miatt nem tudja felvenni a telefont visszahívni pedig elfelejt. Fáj ez nekem, anyukámmal szoktam erről beszélni de ő meg nem akar beleszólni a mi életünkbe. Régebben sok szeretet kaptam tőle, ma mar az sem érdekli ha mellette sírok. ( rengeteg példa volt ra) annyiszor csalódtam mar férfiban hogy nem akarom elhinni hogy vele is “elszarodott” minden. Hiányzik a régi éne, és az akibe beleszerettem.2021. dec. 24. 23:15
11/21 anonim válasza:
Nem érted a 4-es lényeget.
Ha te nem tudod megoldani, akkor más sem fogja. Függetlenül attól, hogy ki akar segíteni.
És jelenleg úgy tűnhet, hogy te azt várod, hogy valahogy a te tetteiden kívül megoldódjon a gondod. De ez nem fog megtörténni.
Hacsak nem fogja a haver rábeszélni a barátodat, hogy inkább öt szeresse jobban és szakítson veled.
12/21 anonim válasza:
Akkor tényleg ne szakíts vele egyből, hisz az a 1,5 szép év nem a véletlen műve. Valami különlegesebb programot ha szerveznél magatoknak, amit egyébként nem szoktatok csinálni? Nagyvárosban laktok?
13/21 anonim válasza:
Egybőőől? Mi az, hogy egyből? 4 hónapja csicskáztatja a kérdezőt! Csak nem gondolod, hogy majd egy program megoldja a kapcsolatukat? Ne ámítsd már hiábavalóságokkal a kérdezőt, mikor végre elfogadta, hogy mi a teendője!
14/21 A kérdező kommentje:
12. Válaszoló, egyáltalán nem. De ez nagyon jo ötlet tervezek valami programot, köszönöm
2021. dec. 24. 23:47
16/21 anonim válasza:
13.: Szerintem egy próbát megér. :) Persze, a srácnak nem kell tudnia, hogy ez az utolsó esélye, ha passzív marad, ha nem lehet elrángatni, akkor tényleg nincs kérdés. Azt meg a kéérdező tudja, hogy feléjük milyen lehetőségek vannak program ügyileg.
17/21 anonim válasza:
És ha az az egy alkalom jól sikerül, és utána minden folytatódik úgy, ahogy 4 hónapja? Ne várj már csodát egy programtól! Oka van, hogy a srác mért hanyagolja, és az az ok nem szűnik meg egy programtól! Mért kéne egy rossz kapcsolathoz, nem kapcsolathoz ragaszkodni?
18/21 anonim válasza:
17. Jól van, igazad van, most átolvastam újra a kérdést, ne haragudjatok. :c Ez a srác nem mozdítja a füle botját sem érted, nehogy szervezz még neki programot. Dobd ki, kedves Kérdező.
19/21 anonim válasza:
Én még azért adnék egy lehetőséget olyan formában, hogy
"Nézd Józsi, a helyzet az, hogy allergiás vagyok a haverodra, mert nincs jó hatással rád és ez az én életemre is kihat. Vagy vele, vagy velem a kapcsolatot be kell fejezned, mert ez együtt nem megy. Nincs határidő, most és azonnal dönts, mert én lépek!"
És utána tartsd is magad ehhez!
20/21 anonim válasza:
Nem a haver teszi tönkre, hanem a barátod. Ő akar inni vele, ő nem mond neki nemet. Nem a haverral van az alapvető probléma, hanem a barátoddal. Ő már szívesebben van a haverral, mint veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!