Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Honnan lehet tudni, hogy az...

Honnan lehet tudni, hogy az illetőnek valójában fontos vagy és a barátjának tart vagy csupán egy időtöltés vagy a számára?

Figyelt kérdés

2021. dec. 17. 19:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jah 10-es.. felmérést csinálnák és kiderülne mindenki le*zar.. elég sad lenne :D jjobb ezt nem tudni..csak..picit bizalmatlannak lenni
2021. dec. 29. 23:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Érdeklődik felőled és akar találkozni.

Én onnan tudom, hogy csak idő töltés voltam, mert rendszeresen lemondogatta vagy felrúgta a megbeszélteket (időpontot, hogy mivel jön hogy jön, kimentem elé feleslegesen a buszmegállóba pl és nem szólt hogy elhozta valaki)... Sosem érdeklődött az utóbbi időben. Meg is szóltam, de persze szerinte nem úgy volt...

Remélem magára hagyják azok akiket többre tart nálam (ha van olyan). Érezze ő is a törődést.

2021. dec. 30. 23:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Többször is akar veled találkozni nem csak egyetlen egyszer. Nem talál nyilvánvaló és átlátszó kifogásokat (egyetem + alkalmi munka) arra, hogy miért nem ér rá újra leülni beszélgetni veled, eleinte 5 hónapon később 4 éven át. Nem hazudik neked folytatást. Nem szegi meg szándékosan a neked tett ígéretét. Nem keveredik hazugságspirálba, ezzel nem járatja le magát előtted és nem gyűlölteti meg magát veled. Nem csak egy napirendi pont voltál az elintéznivalói listáján. Nem tervezi meg előre a veled való kapcsolattartást, úgy mintha egy határozott idejű munkaszerződést írt volna alá. 14 évvel később nem akkor bukkan fel újra, amikor valami számára érdekeset teszel közzé a Facebookon, amivel felhívod magadra a figyelmét. Végül pedig érdeklődik felőled, valamint törődik és találkozik veled. Soha nem mondja, hogy nincs ideje rád és ekkor nem megy külföldre két különböző országba 1-1 hétre. Nem olyan buta, hogy lebuktassa magát. Nem sértődik meg, ha számon kéred a helyzetkezelését és emiatt nem szakítotok, hanem összeszedi magát és helyrehozza a rengeteg elkövetett súlyos hibát.
2022. febr. 22. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!