24 éves vagyok és nincsenek barátaim egyáltalán. Ez mennyire normális?
24 éves koromban még kollégista voltam, az ottani szobatársaimmal tartom még a kapcsolatot, de nyilván nem olyan mintha napi szinten találkoznál velük. Ha van olyan ember, akivel jóban vagy, de nem találkoztok gyakran, az szerintem teljesen normális. Elfogadtam hogy azzal a 2-3 emberrel félévente tudok csak találkozni.
De ha abszolút nincs akár csak egy ilyen ember sem az szerintem kicsit szomorú.
30 vagyok. 1 igazi barátom volt gyerekkorom óta, de végül mindenki éli a maga világát, nem beszélünk már jó pár éve. 2010-11 óta kb...
Akik voltak, egy se volt igazi. Mindegyik azt várta, hogy én tegyek meg mindent, mert mindig volt valami idióta kifogásuk. Ilyenek: havas az út és a nagyanyja javasolta neki (akivel lakott az akkori "barátnő"), hogy be menjen mert még kitöri a lábát. Akkor kb 22 éves csajról beszélünk... Vagy a nincs pénz buszra című kifogás. Vagy csak úgy csesztek eljönni. Ja de eljött amikor a pasi akiért odavolt, pont a falunapra jött ahol laktam. Aztán benyögte nekem a csaj, hogy csak miatta jött. Én meg haza zavartam. De nem ment haza... Most megint palira vett egy másik "barátnőm", századjára kb mert azt hittem majd megjavul. Nem.
Én nem fogok ki normálisakat.. Ha igen, olyan messze lakunk egymástól, hogy nagyon ritkán találkoznánk pláne ha munka végett el is kerüljük egymást az idővel.
Már feladtam amúgy. De hiányzik néha amikor nem a családdal szeretnék valamit megosztani de hát nem nagyon van kivel akivel személyesen is meg tudnám. Jó lenne beülni pl egy kávézóvá meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!