Bunkó dolog azt az ajándékot odaadni valakinek, amit én magam is ajándékba kaptam?
Egyfelől nem illik, másfelől meg praktikus. Eladni se illik, de így meg "lom", hiszen nem használjátok, és az ajándék célja éppen az, hogy örömöt okozzon. A barátnőd nem mérte fel jól, hogy milyen ajándék lenne neked jó, és lehet, hogy ő is úgy adta neked, hogy ő kapta valahol. :D
Én megtenném, főleg, ha a másiknak valóban jól jönne.
#3:
Már bocs, de az meg milyen dolog, ha ajándékba adok valamit, és mikor ott vagyok náluk, akkor direkt azt lesem, hogy megvan-e még neki?
1. Nem kell neki tudnia, hogy te azt ajándékba kaptad valakitől.
2. Nem kell a barátnődnek sem tudnia arról, hogy te elajándékoztad az ajándékot - és nem is vagy köteles számot adni az ajándék sorsáról, (akár el is törhetett egy baleset során vagy el is adhattad, mert szorult helyzetedben úgy ítélted meg, hogy ez az eladható valami, ami a legkevésbé fog hiányozni és értéke is van).
3. Emberileg megérthető az emberi törekvés, hogy nem óhajtja az életét leélni az egyre csak szaporodó felesleges lomok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!