Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fejezzem be ezt a barátságot,...

Fejezzem be ezt a barátságot, egyáltalán barátság ez?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom (26/F), aki vállalhatatlanul kezdett el viselkedni velem az utóbbi hónapokban. A jelenlétemben stíröli a csajokat vagy épp tinderen mutogatja nekem őket, miközben épp beszélgetni szeretnék vele. Folyamatosan beszól nekem a korom miatt (31/N), a ruháimra, a parfümömre, olyanokat vág a fejemhez, hogy ki vagyok éhezve, csupán azért, mert azt mondtam egy srácra, hogy jóképű. Teljesen hazavágja a nőiességemet ezzel a gyerekes viselkedésével. Mire jó ez mégis?

2021. dec. 11. 05:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nem lenne erre szükségem...

De te ki vagy éhezve, mert valaki jól néz ki, ő meg folyton ezt csinálja, akkor ő nincs??

2021. dec. 11. 08:11
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

Én az egyik legjobb lánybarátommal ennél durvább dolgokat is megbeszélünk. Mert tényleg csak barátok vagyunk.

Előfordulhat, hogy ti is csak azok vagytok, de akkor meg a probléma, hogy nem illik össze a személyiségetek. Bár ennek is ugyanaz lesz a vége, vége.

2021. dec. 11. 08:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
De ez neked miért jó, ha nem csíped ezt a stílust? Vagy eddig teljesen szolid volt és más, csak hirtelen egy csapásra megváltozott?
2021. dec. 11. 11:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Eddig is hasoó volt, de visszafogottabb. Augusztus óta lett ilyen (azóta egyébként szingli is vagyok, nem tudom, hogy lehet-e összefüggés).
2021. dec. 11. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!