Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fejezzem be ezt a barátságot,...

Fejezzem be ezt a barátságot, egyáltalán barátság ez?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom (26/F), aki vállalhatatlanul kezdett el viselkedni velem az utóbbi hónapokban. A jelenlétemben stíröli a csajokat vagy épp tinderen mutogatja nekem őket, miközben épp beszélgetni szeretnék vele. Folyamatosan beszól nekem a korom miatt (31/N), a ruháimra, a parfümömre, olyanokat vág a fejemhez, hogy ki vagyok éhezve, csupán azért, mert azt mondtam egy srácra, hogy jóképű. Teljesen hazavágja a nőiességemet ezzel a gyerekes viselkedésével. Mire jó ez mégis?

2021. dec. 11. 05:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem fejezd be. Engem annyira irritálnak ezek a gyökerek, de persze csak személyes vélemény.
2021. dec. 11. 06:05
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Fiatal is férfi is… Piperéről nem hiszem, hogy beszélne.
2021. dec. 11. 06:06
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Szakíts meg ezt a barátságot. Amúgy meg az simán előfordulhat, hogy bejössz neki csak nem akarja elmondani, ezért így leplezi. Szerintem ne foglalkozz az ilen bunkókkal! Rossz hatással vannak mindenkire.
2021. dec. 11. 06:22
 4/14 anonim ***** válasza:
10%

A beszólogatást nem értem, viszont ezt leszámítva úgy néz ki, mintha barátként kezelne. A férfiak szoktak egymásnak csajokat mutogatni, stírölni őket stb. Oh, hogy ez téged zavar? Hát akkor ez mégsem csak barátságnak tűnik.

De A fÉrFi-Nő BaRáTsÁg MűKöDiK

2021. dec. 11. 07:16
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is mutogatja a fiatal kollégám a tinderes csajokat. Együtt vagyunk ketten 8 órában. Én 40 vagyok. Ha beszólna, hogy nem tetszik valami, azonnal mondanám, hogy nem miattad fújom ezt a parfümöt és én szeretek így öltözni. Mivel nem járunk, nem érdekel, milyen csajt néz. Szoktunk vitázni is. Mint a neveletlen kölkek.
2021. dec. 11. 07:21
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Ja és ne, nem kell megszakítani emiatt a barátságot. Vedd fel a kesztyűt. Szerinted, mégis hogyan kellene nekem öltözködni?
2021. dec. 11. 07:23
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
Barátként kezel, őszinte és poénkodós veled, érdek nélkül elmondja a véleményét. Mekkora bunkó...
2021. dec. 11. 07:49
 8/14 A kérdező kommentje:

Az, hogy férfiak egymás között stírölik őket, az egy dolog, kedves 4-es, de én nem vagyok férfi. Amikor kielemzi a csajokat, olyat kell elképzelni, hogy pl. a buszon állt egy csaj, belátott a szoknyája alá és azta, milyen bugyi volt rajta meg kb. látott mindent is. Na, erre nem vagyok vevő.

Az öltözékemet eddig még senki nem szólta meg rajta kívül, ettől el is tudnék tekinteni. Az a legnagyobb baj vele, hogy megbánt, de nem veszi észre magát.

2021. dec. 11. 07:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ekkora gyökér, hogy idegen nők szoknyája alá leseget, nem hiányozna a barátsága...
2021. dec. 11. 08:01
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
... és mi lenne kedves Kérdező, ha elmondanád neki, hogy ez zavar és mellőzze?🤔 Tudod, a barátságnak is a kommunikáció az alapja.
2021. dec. 11. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!