Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok, hogy kene erre...

Barnahajulany kérdése:

Mit gondoltok, hogy kene erre reagálnom?

Figyelt kérdés
Az egyik közeli barátnőm azt állítja rólam, hogy egy lusta, megúszós lány vagyok, aki minden alól ki akarja magát húzni. Ez nem igaz. Nagyon sértő, mikor így beszél velem szemtől szembe. Szó szerint lenéz. Sokszor kérek segítséget a tanulásban osztálytársaimtól, de ez szerintem nem szégyen vagy lustaság. Piszkál azzal is, hogy szorongásból adódóan félek a nyilvánossáhtól.Hogy kellene ezt lereagálnom?

2021. dec. 9. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Elkerülöd nagy ívben.

Ezezk azok az emberek, akik azért húznak le masokat, hogy a saját gyengeségeiket, félelmeiket, szorongásukat palástolják.

Főleg, ha segítséget kérsze, mert nehezen megy valami pont nem aegúszasra jatszol, mert akkor azt kérnéd mas csinálja meg helyetted.

Aztan azzal meg semmi baj nincs, ha nem te vagy a partiarc, te ilyen vagy, zárkózottabb.

2021. dec. 9. 22:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Úgy érzem nagyon fiatalok vagytok, iskolások.

Szerintem a barátok nem bántják egymást. Aki lenéz nem barátod.

2021. dec. 9. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!