Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek érdemes lenne még...

Szerintetek érdemes lenne még ezzel próbálkoznom?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó gyerekkori barátomról van szó. Nagyon egy hullámhosszon voltunk, jókat beszélgettünk. Nagyon sok mindent megtanultam általa, fontos szerepet töltött be az életem formálásában, mikor találkoztunk, jó hatással volt rám. Sajnos még alig 15 évesként egy felnőtt fejjel már semmiségnek tűnő dolgon összevesztünk és odalett a barátságunk. Ugyan én küldtem el őt, de nem komolyan gondoltam mert a felindultság hevében mondtam ezt. Aztán nem beszéltünk, és ahogy telt az idő egyre kevésbé mertem venni a bátorságot hogy keressem. Ő sem keresett, csak láttam sokszor, hogy figyel, rám néz.

Most már eltelt 5 év, felnőttünk, mindenkettőnk változhatott és kialakult a saját baráti körünk.

Gondolkodtam azon hogy felkeressem, de attól félek, azt hinné hogy szociális téren sehová sem jutottam, mert még mindig őt hiányolom és keresem fel évek múltán is, pedig amúgy elég széles baráti köröm van, akiket szeretek, de valahogy ő mély nyomot hagyott bennem hogy sokszor eszembe jut. A helyemben mit tennétek? Hagyjam vagy keressem? És a helyében mit gondolnátok?

2021. nov. 25. 22:48
 1/2 anonim ***** válasza:
64%

ugyanez a helyzet

legjobb baratnom csalta a csavojat es a csavoja jo ember volt szoval elmondtam neki

a baratnom nem akart beszelni

3 ev utan rairtam hogy hianyzik, beszeltunk, ujra baratok lettunk

nagyon sokat valtoztunk, foleg mert tinibol kb felnottunk, egyaltalan nem olyan mint volt

fel ev utan otthagytuk egymast ujra

baratsag baratsag de azok mar csak emlekek sztem, az emberek valtoznak

2021. nov. 25. 22:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Azok régi barátok, akit egykor a legjobb barátnak gondoltunk, mára már csak idegenek sajnos😪

Mindenkép keresd meg, egy próbát megér

2021. nov. 25. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!