Csak számomra nehéz felfogni az 1000-3000 ismerősös embereket fb-on?
Figyelt kérdés
Honnan? Kik? Miért? Hogyan?2021. nov. 25. 22:20
1/9 anonim válasza:
Mit nehéz felfogni azpn, hogy bejelölt mindenkit akit feldobott a kit ismerhetek?
2/9 anonim válasza:
Én ismerek olyat, akinek már kb. 3000 ismerőse van úgy, hogy szinte nem jár sehova.
De sok kamuprofil, zöld kártyára vágyó házasodni akaró, bot meg minden jöttment teszi ki a jelentős részüket, mert mindenkit visszaigazol, meg random embereket jelölget, mert úgy sok lájkot kap.
3/9 anonim válasza:
Nem olyan nehéz az.
Nálunk pl anyukámnak van majdnem 1800, ez azzal magyarázható, hogy mindig is borzalmasan forgalmas helyen dolgozott, így rengeteg embert ismer
4/9 anonim válasza:
Ja, hát ha nekem is mindenki ismerősöm lenne akivel két szót váltottam az életemben, nekem is lenne ennyi.
5/9 anonim válasza:
Hat sokaig nekem is ~1900 ismerosom volt fb-n, de egyszer erot vettem magamon es leredukaltam ~700-ra, majd kesobb 536-ra. Ebbol is tudnek meg szelektalni, de egyelore nincs kedvem, meg azert most mar a 90%-a tenylegesen az ismerosom is.
7/9 anonim válasza:
Hát, az emberek többsége megérti.... :D
8/9 anonim válasza:
Ha fent lennék a közösségi oldalakon és bejelölném az összes (volt) munkatársam, osztálytársam, sarki boltost, a postást, a tesóm és anyukám barátait, a saját barátaimat és azokat is akikkel köszönőviszonyban vagyok, lehet nekem is meglenne. :D
9/9 anonim válasza:
Vannak ilyen jelölős csoportok is. Gondolom onnan jelölik be a sok embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!