Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyenkor mi a teendő ? 19F

Ilyenkor mi a teendő ? 19F

Figyelt kérdés

3 éve elhatároztam, hogy kigyúrom, rendbehozom magam ruhák, haj stb.. Sikerült is mivel minden időm ebbe öltem tanulás mellett. Nem mondom, hogy egy izomkolosszus lettem, de pl. 41-es bicepszem leszálkásítva, összehasonlításképpen az osztálytársaimnak 27-28.

Na a lényeg, hogy 3 éve észre sem vettek, nem hívtak sehova, csak akkor szóltak hozzám, ha kellett éppen valami. Most meg hívnak az ilyen diszkókba, házibulikba, hogy mutogassanak mint valami bazári majmot, hogy nézd már ezt a marha nagy majmot (elég magas vagyok 190+) és velem csajozzanak + mindegyik kéri, hogy segítsek már őket is kigyúrni, adjak edzéstervet étrendet ne legyek köcsög meg hasonlók.

Tudom, hogy nem magam miatt akarnak velem lógni, mert akkor nem csak most vettek volna észre.

Szerintetek ilyenkor mit kell tenni? Menjek bele ebbe vagy ezzel csak magamnak ártanék ?

2021. nov. 6. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha tudod, hogy nem magad miatt vannak beled, akkor minek mennél bele? Szard le
2021. nov. 6. 15:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát mert akkor ennyire se lenne senkim
2021. nov. 6. 16:04
 3/9 anonim ***** válasza:
És a "nem őszinte" barátság jobb? Tulajdonképpen csak kihasználás lenne
2021. nov. 6. 16:10
 4/9 anonim ***** válasza:

De ők semmit nem adnak neked! Sőt, csak elvesznek. Kihasználnak, s ezt te is tudod, hisz leírtad. Ez jó, hogy tisztában vagy vele, sokan nem jutnak el odáig, hogy beismerjék maguknak a magányukat. Főleg a korodbeli srácok közt nem.

Látom, hogy egy mélyérzésű fiú vagy, s szenvedsz a környezetedben lévő sztereotíp idióták miatt. Ne törődj velük!

Ha most még nincs is lehetőséged új emberekkel ismerkedni, vélhetően ez hamarosan változik. Elkerülsz egyetemre vagy dolgozni kezdesz, s ott legalább új lapokkal kezdhetsz. Persze az nem garantálható, hogy hozzád hasonló érettségű barátokra lelsz azonnal, de hinned kell abban, hogy egyszer, egy váratlan pillanatban megtalálod a közegedet. Ráadásul ha attraktív külsőd van, a lányokkal való ismerkedésben is előnyökre találhatsz.

Én 10 évvel vagyok az idősebb nálad, de hasonló dolgokon mentem keresztül

Ha van kérdésed, írj nyugodtan!

2021. nov. 6. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ezek az emberek rád szorulnak. Én egy hasonló (mármint nem hozzád) típusú valaki vagyok, túlsúlyos, frusztrált stb... Nem áltatom magam. Ennyit tudok. Nem az edzésterv meg a táplálkozástudomány hiányzik (minden bőségesen fent van a neten). Akaraterő kérdése

Ne foglalkozz ezekkel az emberekkel! Ki akarnak használni

Best wishes...

2021. nov. 6. 16:31
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
"Ez a trinyó"?
2021. nov. 6. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Mindenhogy szar neked, mert sosem magadat adod.
2021. nov. 6. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem belemehetsz mert legalább extra tapasztalatot kapsz, több embert ismersz meg stb.

Menj el csajozni velük szerintem neked is jo meg nekik

Edzesterv meg étrendé kérj pénzt de anélkül is csinalhatod

2021. nov. 6. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ellopnám a csajaikat.
2021. nov. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!