Mit tegyek, hogy jobb kedve legye a barátomnak?
Nagyon kétségbe vagyok esve. Van egy nagyon jó barátom(F), nagyon sokat jelent nekem. A tanárok rá vannak szállva, amibe tudnak, bele kötnek. Ezzel elveszik minden életkedvét és nem tudom hogy segítsek rajta. Egész nap kapja a sz@rt az iskolában és már nem tudja elengedni a szavakat. Értem. Nekem is rosszul esne. szeretnék neki segíteni, mert nagyon rossz így látni. Szinte sosincs rossz kedve, most meg már beszélgetni sem akar. Pedig próbáltam elterelni, felhozni néhány témát neki, annyit reagál, hogy ehhez most fáradt, ha megkérdezem, lejön-e vagy megyünk-e együtt iskolába nagyjából ugyanez a reakciója. Mintha egy teljesen más ember lenne.
egy év van köztünk és lány vagyok
Vidd el kirándulni vagy valami ilyesmi.
Mozduljon ki egy kicsit.
Mi a kedvenc édessége? Vagy nasija? Vagy sütije? Meg is lephetnéd valamivel.
3-as voltam
Próbálj a kedvében járni.
Pl:
Segíts neki a tanulnivalókkal.
Próbálj meg viccelődni vele
Legyél mellette mindig pozitív
Vagy, pedig lehet hogy az is jobb kedvre derítené, ha elmondanád neki, hogy mennyire aggódsz érte, de szeretnél segíteni neki, mert ő is segített neked amikor szükséged volt rá.
Engem személy szerint, ha valaki ezt mondaná, akkor nagyon jól esne.
Érezném hogy törődnek velem
Előző voltam😁
Amúgy véletlenül nem depressziós?
Lehet hogy segítene neki egy pszichológus, ha ennyire rossz a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!