Van egy lány aki már 2 hónapja tetszik. Idáig nem akartam nyitni, mert az egyik haveromnak tetszett így átadtam neki a stafétát.Ő elcseszte a dolgokat vele, így lehetőségem adódott nyitni a lány felé.Hozzáteszem az alatt az idő alatt míg a barátom(?)
Úristen de szar egyes emberek felfogásaxd
Valószínűleg nem akart vitát és a haverja előbb ismerte meg a lányt mint ő. Ha meg mind a ketten egyszerre nyomultak volna az lenne a bajotok és akkor azt mondanátok hagynia kellett volna :D
Hogy mit tegyél? Dumálj a sráccal erről! Ha neki oké a dolog és így érzed a lány is vonzódik hozzád hívd el randira
Szerintem is beszélj a haveroddal.
Ha te is szimpatikus vagy a lánynak, és minden sima, még működhet is.
Viszont abba is gondolj bele, hogyha járnátok, egy társasággá váltok majd a haveroddal és a csajjal. A szerelmi háromszögek pedig olykor csúnyán tudnak alakulni. Egyébként működhet, ha jól kommunikáljátok le. De azzal is kalkulálj, hogy a haverodnak ez talán szarul fog esni tőled és megromolhat a barátságotok. Gondold át, mi mennyit ér neked és beszéld meg a dolgokat a barátoddal.
#1,#3 Ti amúgy tudtok magyarul olvasni??? Nem azt írta a kérdező, hogy a lányt adta át a haverjának, hanem a stafétát. Tudjátok, ez az "átadom a stafétát" egy elég bevett szófordulat. Jelen kontextusban azt jelenti, hogy a kezdeményezés lehetőségét adta át a kérdező a haverjának, gondolom mert az előbb ismerte meg a lányt, vagy ilyesmi.
Szívesen, kedves funkcionális analfabéták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!