Tetszik a pasim új "legjobb" haverja, mi legyen?
Figyelt kérdés
Hát úgy kb egy éve lett egy új haverja a barátomnak és hát nagyon az esetem. (a barátom is). Ők folyton együtt vannak, meg minden ezáltal én is rengeteg vagyok velük. És őszintén megmondom, hogy rengeteget gondolok a másik srácra, de neki is van barátnője.
Hogyan verjem ki a fejemből? mi 5 éve együtt vagyunk, ők is 2 éve...szóval nem lenne jó beletrollkodni. De nagyon szégyellem magam amiért tetszik és rengeteg fantáziálok is róla. Pedig amúgy a barátomat szeretem, a másik pasi csak szexuálisan vonz.
2021. febr. 13. 14:39
1/7 anonim válasza:
Az legyen, hogy urakodsz magadon. Nem feküdhetsz le mindenkivel, aki tetszik.
2/7 anonim válasza:
Sajnos ez azt jelenti, hogy annyira mégsem szereted a barátodat, ha rögtön másvalakinek is szét akarod tenni.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom szétenni lol. Pont ez a baj, hogy nem csalnám meg a barátomat.
2021. febr. 13. 14:53
4/7 anonim válasza:
Ha szex közben is a másikra gondolsz akkor már baj van, akkor meg fogod csalni a barátod. Csak idõ kérdése
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem, csak ha unatkozom vagy ha együtt vagyunk, jajj.
2021. febr. 13. 15:56
6/7 anonim válasza:
1 Az nem fog neki menni. Magyar mai nők. Nem általánosítok,csak ritkaság.
7/7 anonim válasza:
Akk sztem egy nagy kefeles lesz belole es akkor mi vam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!